free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΠΣ Πειραιά: Ενημέρωση

 

*Με απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ πριν την έναρξη  όλων των αγώνων του προσεχούς Σαββατοκύριακου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παντελή Αντωνίου.

 

*Για τον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης, ενώ θα υπάρξει  και παρουσία μελών της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην Αίγινα.

 

*Όπως είναι ήδη  γνωστό το πρόγραμμα  των 3 αγωνιστικών των αγώνων play-off, play-out θα πραγματοποιηθεί τις κάτωθι ημερομηνίες: ΣΚ 11-12/5 , ΤΕΤ 15/5, ΣΚ 18-19, ΤΕΤ 22/5

 

*Πρέπει να σημειώσουμε, ότι η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δεν μπορεί να υπολογίζει το ΣΚ 25-26 Μαΐου λόγω των εκλογών, ενώ έχει ληφθεί υπόψη ο  εντός έδρας αγώνας μπαράζ που θα δώσει ο Ιωνικός για την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία  την Κυριακή στις 12 Μαΐου, ώρα 5 μ.μ.

 

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν μπορεί να υπολογίζει  το γήπεδο Π. Νικολαΐδης τις Κυριακές  12-19/5 (τις πρωινές ώρες έως 14.00), το γήπεδο  Ρέντη το Σαββάτο 18/5, αλλά και το γήπεδο Σιταποθηκών που τελεί πλέον υπό ανακατασκευή.

 

 

 

*Την ερχόμενη Τρίτη  7/5/2019 θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των play-off, play-out που θα διεξαχθούν το ΣΚ 11-12 Μαΐου.

 

Το ερχόμενο Σαββάτο 11 Μαΐου θα διεξαχθεί  στο γήπεδο «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ» ο αγώνας Κατάταξης για την ανάδειξης της Υπερπρωταθλήτριας ομάδας   της Α΄ Κατηγορίας, ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Ο.Φ.ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Επίσης το Σάββατο θα γίνουν οι 2 αγώνες της 1ης αγωνιστικής  των play-out  του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας και οι 2 αγώνες της 1ης αγωνιστικής  play-off  της Γ΄ Κατηγορίας.

 

 

 

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα

 

Τους παρακάτω αγώνες πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη  της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  4.5.2019

 

Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ/ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

 

Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

 

Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

 

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΑΜΦΙΑΛΗ (ο κ. Π. Λαπατάς)

 

Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ( ο κ. Ι. Ευδαίμων)

 

Α.Ε. ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΚΑΡΑΒΑΣ (ο κ. Ι. Χασάπης)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.04.2019

 

Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  (ο κ. Λ. Κανδύλης)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ( ο κ. Π. Λαπατάς)

 

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  (ο κ. Ι. Ποντίκης)

 

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

 

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ– Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

 

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (ο κ. Ι. Χασάπης)

Related posts

Περαμαϊκός: «Ενίσχυση» (και) με Πάχο

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου (31/3) στον Πειραιά

Abola Team 3

Το ποινολόγιο της ΕΠΣΠ

Παντελίδης Mάνος