free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Δεν πτοούμαστε, θα δημιουργήσουμε ομάδα πιο ανταγωνιστική»

Το στίγμα του για την επόμενη σεζόν έδωσε ο τεχνικός του Α.Ο. Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

 

Μπορεί ο Α.Ο Ιλίου να γνώρισε την πικρή γεύση του υποβιβασμού στην Β’ Κατηγοεία μετά την ήττα του στις .. λεπτομέρειες από τον Α΄γιαξ Ταύρου την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο η ομάδα των δυτικών προαστίων καθ’ όλη τη διάρκεια του εφετινού «μαραθωνίου» του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ συνέστησε μάι καλοκουρδισμένη μηχανή, η οποία έβαλε δύσκολα εμπόδια σε όλους τους αντιπάλους της.

 

Ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης επικρότησε τη συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του σημειώνοντας παράλληλα ότι η ομάδα του πήρε 23 παλικαρίσους πόντους εντός του αγωνιστικού χώρου:

 

«Μπορεί να υποβιβαστήκαμε, όμως είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ αξιόλογη πορεία πήραμε 23 παλικαρίσους και καθαρο΄ςυ βαθμούς στο γήπεδο και καθαρά από θέμα απειρίας και ατυχίας δεν καταφέραμε να εξασφαλίουμε την πλυπόθητη παραμονή. Δεν πτοούμεαστε και ήδη έχουμε στρέψει το μυαλό μας στην επόμενη σεζόν, όπου σκοπεύουμε να δημιουργήσαμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα διεκδικήσει κάτω από υγιείς βάσεις την επάνοδό του στην Α’ Κατηγορία»

 

 

 

Related posts

Πέταγε “φωτιές” ο Ήφαιστος!

Abola Team

Σημαντική προσθήκη με Τσάτσα ο Ήφαιστος Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Χωρίς τους οπαδούς των Βυρωνιωτών το ματς Αιγάλεω-Δόξα Βύρωνα

Abola Team 3