free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσαν τα Βριλήσσια με τον Μιχάλη Λυκερίδη

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Λυκερίδη προχώρησε ο σύλλογος των βορείων προαστίων

 

 

 

Την επιτυχημένη συνταγή των τεσσάρων τελευταίων μηνών, η οποία οδήγησε την ομάδα εκ του ασφαλούς στην εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ θα ακολουθήσουν και την επόμενη σεζόν στα Βριλήσσια

 

Για την επέκταση της συνεργασίας του συλλόγου των βορείων προαστίων με τον Μιχάλη Λυκερίδη ο λόγος. Ο Πρόεδρος Διαμαντής Βασιλάκης και οι στενοί του συνεργάτες μετά από την καθοριστική συνέντηση που είχαν με τον επιτυχημένο τεχνικό, υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων. Με άμεση συνέπεια οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

 

Ο διοικητικός ηγέτης Διαμαντής Βασιλάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Λυκερίδη, όπως και την πορεία των Βριλησσίων στο δεύτεριο μισό της εφετινής σεζόν:

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον Μιχάλη Λυκερίδη. Έδωσε πολλά θετικά στοιχεία στην ομάδα μας με την εργατικότητά του και συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής. Η ομάδα μας στον δεύτερο γύρο εκτος από τους βαθμούς που πήρε, απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο».

 

 

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Κρατάμε μόνο τους βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Με όλες μας τις δυνάμεις για θετικό αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουτσουδάκης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος