free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Ήμασταν όλοι μας ενωμένοι σαν μια γροθιά!»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Άρη Πετρούπολης στην εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στάθηκε ο τεχνικός των «βυσσινί» Σήφης Βενάκης

 

 

 

Την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον πρώτο απαιτητικό όμιλο της Α’ Κατηγορία εξασφάλισε ο Άρης Πετρούπολης με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου με 2-0.

 

Ο Σήφης Βενάκης όλο αυτό το δύσκολο και πιεστικό διάστημα, φρόντις ενα παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό κι ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο έδινε τις δικές του μάχες, μέχρις ότου να καταέρει να γευτεί το νέκταρ της επιβράβευσης των κόπων του.

 

Ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στις πτυχές, που διατήρησαν τους «βυσσινί» στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας έσπευσε ενα επιβραβεύσει όλους όσοι στάθηκαν κοντά στην ομάδα, όπως φυσικά και τους στενούς του συνεργάτες:

 

«Είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι καταφέραμε και σώσαμε την ομάδα. Υπήρξαν πολλές δυσκολίες και κυρίως οι αντίπαλοί μας ήταν ιδιαίτερα ποιοτικοί. Ήτνα μία ιδιαίτερη χρονιά και νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου όλο αυτοό το διάστημα φάνηκαν απόλυτα προσηλωμένοι και αποφασισιτκοί για την εκπλήρωσης του στόχου. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων και φυσικά είναι οι άμεσοι πρωταγωνιστές.

 

Κατάφεραν να διαχειριστούν την τρομερή πίεση και την εσωστρέφειά τους και με όπλο την πίστη και τις ικανότητές τους κατάφεραν και κράτησαν την ομάδα. Πάνω’ άπ’ όα όμως η σημαντικότερη πτυχή της σωτηρίας, ήταν το ενωτικό κλίμα. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές ήμασταν όλοι μας ενωμένοι σαν μία γροθιά! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τη διοίκηση, που βρισκόταν πάντα κοντά μας και μας συμπαραστάθηκε σε όποιο πρόβλημα δημιουργήθηκε και πανω απ’ όλα τους στενούς μου συνεργάτες Χρυσόστομο Άγουρο και Κώστα Βαμβακούση».

 

 

 

Related posts

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2-1

abola10

Γαζής: «Αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζίτζης: «Να κλείσουμε τις υποχρεώσεις για το 2017 με νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος