free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο»

Το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου αγώνα μπαράζ ανόδου κόντρα στην Ανθούπολη έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με την Ανθούπολη κινούνται τα πάντα πλέον στη Λυκόβρυση.

 

Άπαντες στο φιλόδοξο και νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων προετοιμάζονται, με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη, με ξεκάθαρη επιδίωξη να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία

 

Το γεγονός ότι η Λυκόβρυση θα έχει το μειονέκτημα έδρας δεν φαίνεται να πτοεί στο ελάχιστο  κανένα και αυτό διαφαίνεται από τις δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου:

 

«Προετοιμαζόμαστε με σκοπό να φναούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνισιτκοί γίνετια στο επερχόμενο παιχνίδι μπαράζ με την Ανθούπολη.

 

Το γεγονός ότι έχουμε το μειονέκτημα έδρας μας ωθεί στη δυνατότητα να παλέψουμε μόνο για τη νίκη. Εμείς θα πά΄με να παλέψουμε και να διεκδκήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Αυτό, που προέχει, είναι να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και προσήλωση με τα τελευταία μας παιχνίδια. Από εκεί κι έπειτα στο τέλος θα δούμε τί έχουμε καταφέρει».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα»

Kώστας Παλαιολόγος

Στούλης: «Νίκη που μας δίνει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μαθιούδης