free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Νίκη που μας δίνει ώθηση!»

Στην αξία του θριαμβευτικού 4-0 του Παραδείσου Αμαρουσίου επί του Γκυζιακού επικεντρώθηκε ο Αλέξης Στούλης 

 

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Παράδεισος Αμαρουσίου θριαμβεύοντας με το επιβλητικό 4-0 του Γκυζιακού.

 

Η νίκη, ωστόσο δεν κατακτήθηκε τόσο εύκολα από το συγκρότημα των βορείων προαστίων, όσο αποτυπώνεται στο τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η εικόνα του πρώτου μέρους παρέπεμπε σε … ντέρμπι.

 

Με την ομάδα του Γκυζιακού να έχει τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

 

Ο Αλεξης Στούλης ήταν ο κυματοθραύστης των επιθέσεων των φιλοξενούμενων και από τους πρωτεργάτες της νέας σημαντικής επιτυχίας. Στις δηλώσεις του έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

 

«Πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου, η οποία μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Η νίκη μας δεν ήταν τόσο άνετη όσο μαρτυρά το τελικό σκορ. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο μέρος υποφέραμε, αφού ο Γκυζιακός ήταν ιδιαίτρα επιθετικός, Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θεωρώ ότι διαδραμάτισε το γκολ, που πετύχαμε σε μία αντεπίθεση με τη λήξη του πρώτου μέρους. Μας όπλισε με αυτοπεποίθηση και στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε σε όλους τους τομείς.

Τώρα το μυαλό και η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ντέμρπι με την Ανθούπολη,. Εάν καταφέρουμε και κερδίσουμε, θα μπούμε δυνατά στο κόλπο της ανόδου»

 

 

 

Related posts

Διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Ιωάννου: «Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με Πολυτσέρη o ΠΑΣ Γαλάτσι!

Kώστας Παλαιολόγος