free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Στα αίτια που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα από τον Άγιαξ Ταύρου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Θανάσης Ζαμπούρας

 

 

Σε ήττα από τον ψυχωμένο Άγιαξ Ταύρου με 1-0 υποχρεώθηκε η Νέα Ιωνία, Γεγονός το οποίο οδήγησε τους «γαλαζοκίτρινους» σε δεινή βαθμολογική θέση στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας εστίασε στα αίτια αυτής της ήττας, τονίζοντα ςότι η ομάδα του δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων. Παράλληλα, δεν δίστασε να εθχαριστήσει ολόψυχα τον Άγιαξ Ταύρου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Ζαμπούρας:

 

«Το ματς με τον Αγιαξ Ταύρου ήταν για εμάς πολυ σημαντικό από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος καθώς αν καταφέρναμε να κερδίσουμε θα βάζαμε κάποιες ομάδες κάτω από εμάς στην βαθμολογια . Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και απαιτούσε το συγκεκριμένο ματς.

Δεν καταφέραμε να  πάρουμε ουσιαστικά ποτέ τα ινια του αγώνα και δικαιολογημένα δεν πήραμε κανένα θετικό αποτέλεσμα. Αντίθετα με τον Αγιαξ Ταύρου που ήταν πιο ουσιαστικός .

Τα περιθώρια στενεύουν για εμάς παρόλο που έχουμε μισό Πρωτάθλημα μπροστά μας. Η ομάδα χρειάζεται βαθμούς..Και αυτό θα έρθει μόνο με περισσότερη προσπάθεια από την μεριά μας.

Το ερχόμενο ματς με τον Φωστηρα Ηλιούπολης είναι εξαιρετικα δύσκολο καθώς είναι ομάδα σκληροτράχηλη και επικίνδυνη. Ευελπιστούμε σε καλύτερη και ανοδική πορεία.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αγιαξ Ταύρου για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά του προς την ομάδα μας και θα ανταπωδοσουμε στον δεύτερο γύρο.

Συνεχίζουμε..»

 

 

Related posts

Κυριακουλέας: «Έχουμε κάνει 11 αγωνιστικές πρωταθλητισμού!»

«Φιλική» νίκη του Φωστήρα επί της Κ-20 του Ατρομήτου

Kώστας Παλαιολόγος

Καζαντζής Γιώργος (Σούρμενα): “Δεν κάναμε καλό ματς”

abola10