free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσε με τον Βαγγέλη Τσιώλη η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Τσιώλη προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων

 

 

 

 

Οριστικά με τον Βαγγέλη Τσιώλη στην άκρη του πάγκου της θα εξακολουθήσει να πορεύεται η Θύελλα Αγίου Δημητρίου και την επόμενη απαιτητική σεζόν.

 

Η διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων εκτίμησε δεόντως την εκπληκτική δουλειά του επιτυχημένου κόουτς, ο οποίος με τη σειρά του οδήγησε τον σύλλογο στην εκπλήρωση του στόχου τη παραμονής

 

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο πρόεδρος Τάσος Τσακόγιωργας, να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία.

 

Κάτι που συνέβη με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια και την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση της Θύελλας Αγίου Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Τσιώλη για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν. Μετά το επιτυχημένο δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα κατάφερε να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία, πάρθηκε η απόφαση να πορευτούμε μαζί με τον κ. Τσιώλη. Η φιλοσοφία του ταυτίζεται με της ομάδας, κάτι που φάνηκε και τη φετινή σεζόν, όπου στόχος μας ήταν να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να χρησιμοποιήσουμε παίκτες από τις ακαδημίες μας. Το πλάνου που τέθηκε από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα ο κ. Τσιώλης, θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική, με γνώμονα του ‘εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

 

Related posts

Γκοβερίνος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε σε κάθε ματς»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Μικρασιατικός 2-1 το Χαϊδάρι

Abola Team 3