free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έμειναν ελεύθεροι από το Καματερό Παπαϊωάννου και Μπίμπιζας

Παρελθόν από την πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟ Καματερού αποτελούν πλέον οι Κώστας Παπαϊωάννου και Γιάννης Μπίμπιζας

 

 

 

 

 

Διπλή αποχώρηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην εφετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας, προέκυψε για το Καματερό, καθώς εκτός ομάδας βρίσκονται πλέον οι Κώστας Παπαϊωάννου και Ιωάννης Μπίμπιζας.

Ο 29χρονος αμυντικός Γιάννης Μπίμπιζας ήταν εκ των βασικών της φετινής εκπληκτικής σαιζόν της ομάδας, καθώς συμπλήρωσε 2508 λεπτά συμμετοχής και σημείωσε 1 γκολ, ενώ στα τρία χρόνια του στην ομάδα μετράει 5.003 λεπτά συμμετοχής και 3 γκολ.

Από την άλλη πλευρά ο 27χρονος στόπερ Κώστας Παπαϊωάννου μπορεί να θεωρηθεί και ως σημαία της ομάδας, καθώς θωράκιζε την άμυνα του Καματερού τα τελευταία 7 χρόνια. Σε αυτή την επταετία έχει 131 συμμετοχές και μετράει 9302 λεπτά με την φανέλα της ομάδας σε αγωνιστικούς χώρους. Κατά την φετινή μοναδική χρονιά του συλλόγου της δυτικής όχθης είχε 1740 λεπτά συμμετοχής σε 22 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Πλέον, οι παίκτες ψάχνουν την επόμενη τους ποδοσφαρική στέγη, ενώ την ίδια ώρα και ο σύλλογος αναζητάει τους αντικαταστάτες τους στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

 

Related posts

Μ. Μαυρομμάτης: Άψογη η φιλοξενία των Μελισσίων στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Abola Team 3

Ο Παντελής Σταθόπουλος ανέλαβε τον Γκυζιακό

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Δείξαμε πολύ καλά δείγματα»

Kώστας Παλαιολόγος