free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Προτεραιότητα να μείνει όλος ο βασικός κορμός»

Στην ανάγκη διατήρησης του βασικού κορμού των επιτυχιών αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

 

Η διατήρηση του κορμού, πάνω στον ποίο  δομήθηκαν οι επιτυχίες όπως και η εκπληκτική  εφετινή πορεία της Κοψαχείλας στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ αποτελεί το προαπαιτούμενο για τους ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων.

Στις προθέσεις τόσο της διοίκησης, όσο και του τεχνικού ηγέτη Αντώνη Κουφογιαννάκη, είναι να παραμείνει ακλόνητος ο κορμός, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, ώστε πάνω του να στηριχθεί κατά βάση το οικοδόμημα και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη:

«Ήδη το μυαλό και η όλη μας προσοχή έχει περιστραφεί στη χάραξη του σχεδιασμού της επομενης αγωνιστικής σεζόν. Ξεκάθαρη προτεραιότητά μας αποτελεί η διατήρηση της ομάδας που έκανε αυτή την καταπληκτική πορεία εφέτος. Έχουμ απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και εκτιμούμε ότι μπορούμε να πορευτούμε με αυτούς,. Επομένως προτεραιότητα για εμά είναι να μείνει όλος ο βασικός κορμός. Από εκεί κι έπειτα θα προχωρήσουμε σε ορισμένες συγκεκριμένες προσθήκες, που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την πολυπόθητη διαφορά».

 

 

 

 

 

Related posts

Μοιρασιά στην Καισαριανή (1-1)

Abola Team

Φιλίππου: «Οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος