free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Σαγανά ο Άρης Πετρούπολης!

Την «βόμβα» απόκτησης του 35χρονου μεσοεπιθετικού πυροδότησε ο Άρης Πετρούπολης εκτοξεύοντας στα ύψη την ποιότητά του ενόψει της νέας σεζόν

 

 

 

 

Την … βόμβα απόκτησης του Προκόπη Σαγανά πυροδότησε ο Άρης Πετρούπολης!

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών συνοικιών έκαναν την καίρια κίνηση και έδωσαν τα χέρια με τον πολύπειρο εξτρέμ ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την μεσοεπιθετική τους λειτουργία ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν!

Ο Άρης Πετρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Προκόπη Σαγανά, ο οποίος ενδέχεται να αποτελέσει ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια του νέου προπονητή της ομάδας Γιάννη Γαζή.

Ο 35χρονος επιθετικός διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, μιας και έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Παναχαϊκή, Αγία Παρασκευή, ΑΟ Γλυφάδας, Κόρινθος, Νέα Ιωνία, Τράχωνες, Τριγλία Ραφήνας και Άγιος Ιερόθεος, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΟ Υπάτου.

Όπως φαίνεται ο σύλλογος της Πετρούπολης θέλει και μπορεί να… ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ΕΠΣΑ, με τις πρώτες κιόλας μεταγραφικές κινήσεις που έχει πραγματοποίησει.

Από εκεί κι έπετια στον Άρη Πετρούπολης συνεχίζουν τις επαφές τους με τους ποδοσφαιριστέ ςπου ανήκουν στο ρόστερ, με την προοπτική να ανανεώσουν την συνεργασία τους

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθειά μας»

Τα αυριανά (4/3/20) ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Ανακοίνωσε Μπάλα και Τσαβαλιά ο Αθηναϊκός!

Kώστας Παλαιολόγος