free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει ο Μάκης Ραφαηλίδης στον Υμηττό

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Μάκη Ραφαηλίδη (φωτό) προχώρησε ο Υμηττός

 

 

 

Οριστικά με τον Μάκη Ραφαηλίδη στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο Υμηττός και την επόμενη σεζόν.

Η διοίκηση του Στέλιου Μανούσου έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένη από τη δουλειά και το μεθοδικό έργο  του έμπειρου προπονητή και ως εκ τούτου οι δύο πλευρές επέκτειναν την συνεργασία τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα η ομάδα αναδομείται σε όλα της τα επίπεδα.Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες αφορά η σωστή δόμηση και λειτουργία των τμάτων υποδομών, αφού αρκετοί ποδοφαιριστές που συγκροτούν την ανδρική ομάδα προέρχονται από τις πλούσιες ακαδημίες της.

Κάτω από αυτό το πρίσμα η διοίκηση του συλλόγου των ανατολικών προαστίων έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Αναστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη όλων των τμημάτων υποδομών του σωματείου.

Η γενικότερη ανασύνταξη που επιχειρείται στον Υμηττό θέλει τους συντριπτικά περισσότερους ποδοσφαιριστές που κοσμούν το υπάρχον υλικό του συλλόγου να επεκτείνουν την συνεργασία τους με την ομαδα. Παράλληλα θα φγίνουν πολύ προσεκτικές επιλογές στο κομμάτι των μεταγραφών και σε θέσεις, όπου έχει διαπιστωθεί η αναγκαιότητα ενίσχυσης.

 

 

Related posts

«Μόνο νίκη με Υμηττό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα εποχή στις Ακαδημίες του Ορφέα Αιγάλεω με Γιάκα

Abola Newsroom

Καπράλος: «Νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος