free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φουλάρει» για ανανεώσεις – μεταγραφές η Λαύρα Αργυρούπολης

Βάζουν μπροστά στην Λαύρα Αργυρούπολης για τη χάραξη του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης σεζόν

 

 

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στη Λαύρα Αργυρούπολης αναφορικά με την προσπάθεια συγκρότησης ενός δυνατού ρόστερ, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές αν διεκδικήσει μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας,.

Ο διοικητικός Ηγέτης Βλάσης Ρηγόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες έχουν ήδη κινήσεις τις πρώτες τους διαδικασίες που ανάγονται στη χάραξη του σχεδιασμού ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

 

Στις προθέσεις των ιθυνόντων του σωματείου είναι να διατηρηθεί ακλόνητος ο βασικός κορμός, που ηγήθηκε του εγχειρήματος της περυσινή εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Βλάση Ρηγόπουλου:

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι να διατηρήσουμε τον βασικό μας κορμό, Οι πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες που ανήκουν ήδη στο ρόστερ γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, γεγονός το οποίο μας προίδεάζει ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και θα παραμείνει σχεδόν ολόκληρος ο περυσινός κορμός,. Από εκεί και πέρα και μετά από σχετικές εισηγήσεις του προπονητή μας Αργύρη Ψαρρού θα κάνουμε προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις σε θέσεις, όπου έχει εντοπιστεί ανάγκη».

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

Μανωλάς: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Δεν πάνε πουθενά Ποζίδης και Πάλλας!

abola10