free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Τελετή Λήξης Ακαδημιών ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σε εορταστικό αλλά κυρίως οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθές Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 στα γήπεδα SUPERLEAGUE, η Τελετή Λήξης των Ακαδημιών της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Παιδιά,γονείς, προπονητές, διοίκηση αλλά και φίλοι της ομάδας, παραβρέθηκαν όλοι μαζί παρέα, για να γιορτάσουν το τέλος μιας επιτυχημένης και δημιουργικής σεζόν.

 

Στην εκδήλωση έγινε ένας μικρός απολογισμός της σεζόν που πέρασε και μικροί μεγάλοι ενημερώθηκαν για τα σχέδια της Διοικησης για την επόμενη σεζόν, τα οποία περιλαμβάνουν ενημερωτικές εκδηλώσεις-ημερίδες καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, νέες συνεργασίες με Ιατρικά Κέντρα και Ειδικούς ώστε να γίνουν πιο εξειδικευμένες προληπτικές εξετάσεις στους αθλητές ( Triplex καρδιάς, Πελματογράφημα κτλ) αλλά και η οργάνωση μιας σειράς φιλικών αγώνων για τους πιο πιστούς φιλάθλους της Ομάδας, τους γονείς των αθλητών.

 

Στα πλαίσια των σχεδίων της επόμενης σεζόν, η Διοίκηση ανακοίνωσε ένα mini camp που διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα (25/06-28/06) με δωρεάν προπονήσεις για αθλητές οι οποίοι έχουν γεννηθεί τα έτη 2002-2003-2004-2005. Ο σκοπός του Camp είναι να γνωρίσουν όσο δυνατόν περισσότεροι αθλητές αυτών των ηλικιών την Ομάδα και γιατί όχι, να γίνουν κομμάτι της Ακαδημίας της. Το πρώτο ραντεβού για το συγκεκριμένο Camp έχει οριστεί για την Τρίτη 25/06 και ώρα 20:00, στα γήπεδα SUPERLEAGUE και αφορά τόσο τους αθλητές των συγκεκριμένων ηλικιών που ανήκουν στο δυναμικό της Ομάδας, όσο και τα παιδιά που θέλουν να μας γνωρίσουν.

 

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση δεν γινόταν να μην τιμηθούν ιδιαιτέρως οι χορηγοί της Ομάδας, οι οποίοι διευκόλυναν το έργο της την σεζόν που πέρασε και τους οποίους ευχαριστούμε απο καρδιάς για τις ευγενικές χορηγίες τους στην Ακαδημία μας. 

 

Η βραδιά έκλεισε με πολύ παιχνίδι στον παιδότοπο, παρεούλα και συζητήση και το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβρη για να αδράξουμε άλλη μια σεζόν.

 

Μέσα από την καρδιά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση μας! Τα καλυτέρα έρχονται!!

 

Καλό Καλοκαίρι και καλές βουτιές!!  

Related posts

Οι αγώνες μπαράζ σε Παίδες και Νέους της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Το Σάββατο (26/3) ο τελικός του Παιδικού πρωταθλήματος

Νέες κλήσεις στις Προεθνικές ομάδες ΕΠΣΑΝΑ-Γεννηθέντες 2002-2004

Abola Team 3