free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αίσθηση με Γρηγόρη Ρούπι ο ΠΑΟ Ρουφ

 

Στην απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού προχώρησε η «Αούστρια» ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ενόψει της ερχόμενης σεζόν

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Ρουφ με την απόκτηση του Γρηγόρη Ρούπι, ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας και όχι μόνο!

 

Οι ιθύνοντες της «Αούστρια» αναζητούσαν εδώ κι αρκετό καιρό έναν ποδοσφαιριστή, που να διαθέτει στον υπερθετικό βαθμό όλα τα ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά και την ποδοσφαιρική ευστροφία και το ταλέντο του νέου τους αποκτήματος και όλα αυτά μαζί τα βρήκαν στο πρόσωπο του Γρηγόρη Ρούπι.

 

Πρόκειται σαφέστατα για ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες και σαφέστατα με την ένταξή του, οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν ένα «πολυεργαλείο» στην επιθετική τους λειτουργία, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

 

Ο Ρούπι μεταξύ άλλων έχει θητεύσει σε Χαϊδάρι, Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Τράχωνες και με αυτή τη κίνηση, ο ΠΑΟ Ρουφ δείχνει ότι δεν αστειεύεται καθόλου στέλνοντας μήνυμα ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Α ΕΠΣΑ.

 

 

Ο Ρούπι αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και φέτος πέτυχε 6 γκολ με τα Πετράλωνα, ενώ πέρυσι με το Χαϊδάρι σκόραρε πέντε φορές.

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα!»

Τσιμπάκης: «Πήραμε νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Ρίζος από τον Άγιαξ Ταύρου!

Abola Team