free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Γιώργος Βουλτσίδης από τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης είναι πλέον ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Φωστήρα Ηλιούπολης

 

 

 

 

Τον σχεδιασμό τους για την ερχόμενη απαιτητική σεζόν συνεχίζουν στον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Οι ιθύνοντες του δημοφιλούς σωματείου των ανατολικών προαστίων είναι σε διαρκεί επαφές τόσο με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εφετινή σεζόν και είχαν σημαντική συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στον δεύτερο απαιτηξτικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, όσο και με ορισμένους ακόμη, οι οποίοι έοχυν προσελκύσει το ενδιαφέρον και αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.

Ο Γιώργος Βουλτσίδης αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση. Υπήρξε από τους παίκτες όπου με τα έντονα ηγετικά του χαρακτηριστικά συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της παραμονής προσφέροντας ουσιαστικές και καίριες λύσεις στην ομάδα.

Στην καθοριστική συνάντηση που είχε ο 27χρονος φορ με κορυφαία δθιοικητικά στελε΄χη του συλλόγου αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να λύσουν φιλικά τη συνεργασία τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γιώργος Βουλτσίδης είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του.

 

 

Related posts

Εποχή Ζαμπούρα στη Νέα Ιωνία!

Kώστας Παλαιολόγος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

Έκανε το «μπαμ» με Σπανό ο Άρης Πετρούπολης!

Kώστας Παλαιολόγος