free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τζώρτζης, η μεγάλη επιστροφή στο Ρουφ!

*Στην κεντρική φώτο, ο Αντιπρόεδρος του Ρουφ Δημήτρης Κρητικός με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιάννη Τζώρτζη.
Στο Ρουφ δε σκοπεύουν να αφήσουν σε κανένα να τους στερήσει τη φετινή άνοδο, την οποία κα δικαιούνται απόλυτα, τουλάχιστον με την ως τώρα εικόνα τους στο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι μετράνε 15 νίκες σε 17 αγωνιστικές, ενώ δεν έχουν χάσει σε κανένα ντέρμπι.
Γι’αυτό λοιπόν και η διοίκηση του Θοδωρή Κουνάδη κινείται δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο και μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Αποστολόπουλου, προχώρησαν σε μία ακόμη δυναμική προσθήκη.
Αυτή του πολύπειρου μεσοεπιθετικού Γιάννη Τζώρτζη. Ο τελευταίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς θεωρείται από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και φυσικά από τους πιο ποιοτικούς, διαγράφοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Είναι 29 ετών και επιστρέφει και πάλι στην Αούστρια μετά από δύο χρόνια με στόχο φυσικά να πανηγυρίσει την άνοδο. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στο Ηράκλειο, ενώ έχει παίξει με επιτυχία και σε Χαλάνδρι και Ηλυσιακό.

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (6 και 7/1) σε Β’ και Γ’ κατηγορία ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου

Abola Team