free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Δημήτρης Λεβέντης από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης

Ελεύθερος να διαπραγματευθεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον με ομάδα της αρεκείας του είναι πλέον ο Δημήτρης Λεβέντης (φωτό)

 

 

 

Τον σχεδιασμό τους για την επόμενη απαιτητική σεζόν συνεχίζουν στον Γ.Σ. Αργυρούπολης.

Τα άτομα που ηγούνται των τυχών του φιλόδοξου και δημοφιλούς σωματείου των νοτιοανατολικών προαστίων συνεχίζουν τις επαφές τους τόσο με τους παίκτε ςπου ολοκλήρωσαν την περυσινή σεζόν και την έφεραν ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, όσο και με ορισμένους άλλους που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Δημήτρης Λεβέντης. Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της ομάδας αποτελεί παρελθόν για τον Γ.Σ. Αργυρούπολης,α φού στην καθοριστική σνάντηση που είχε με κορυφαία στελέχη του σωματείου κρίθηκε σόπιμο οι δύο πλευρές να λύσουν φιλικά τη συνεργασία τους.

Ωε εκ τούτου η διοίκηση του Γ.Σ. Αργυρούπολης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Λεβέντη

Αναλυτικά:

« Ο ΓΣ Αργυρούπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Λεβέντη.

Ο Λεβέντης ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας, πραγματοποιώντας συνολικά 247 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 52 γκολ με τη φανέλα των «πορτοκαλί». Πέρυσι αγωνίστηκε σε 35 ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και πέτυχε 7 γκολ.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.»

Related posts

Σε άνοδο ο Ήφαιστος

abola10

«Στόχος το πρωτάθλημα»

abola10

Σταμπουλίδης: «Βγάλαμε σφυγμό!»

Kώστας Παλαιολόγος