free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Βασίλη Σιούτη ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Βασίλη Σιούτη από τον Άρη Πετρούπολης ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης τους 

 

 

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Βασίλη Σιούτη πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

Η διοίκηση του Ανδρέα Γεωργόπουλου σε άμεση συνεργασία με τον νέο τεχνικό καθοδηγητή Αλέξη Γκλεγκλέ κινούν ταχύτατα τις διαδικασίες ενίσχυσης του ρόστερ, με την προοπτική η νέα σεζόν να βρει τους «ερυθρόλευκους» πανίσχυρους από κάθε άποψη και το κυριότερο αποφασισμένους να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που πέρυσι άνηκε στο δυναμικό του Άρη Πετρούπολης τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο των δυτικών προαστίων που σήμερα το πρωί τον ανακοίνωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό Βασίλη Σιούτη. Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Άρη Πετρούπολης, στην Ατλαντίδα και στα Κρέστενα.

Βασίλη καλώς ήρθες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια γεμάτη σεζόν με πολλά γκολ και επιτυχίες!»

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε με τους Κλουβάτο και Τσιρκινίδη ο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Σεζόν τέλος: Πρωταθλητές Χαραυγιακός και Ρουφ

Abola Team