free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Προ των πυλών η μεταγραφή του Γιόβαν Λάλα στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιόβαν Λάλα (φωτό) βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός Λιοσίων 

 

 

 

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Λιοσίων . Η διοίκηση του Ανδρέα Γεωργόπουλου σε άμεση συνεργασία με τον νέο τεχνικό καθοδηγητή λέξη Γκλεγκλέ εντείνουν σε καθημερινή βάση τις επαφές τους με πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έοχυν τη ποιότητα, αλλά και  τα ηγετικά χαρακτηριστικά, ώστε να αποτελέσουν τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το ικοδόμημα της επόμενης απαιτητικής σεζόν,

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η δημοφιλής ομάδα των δυτικών συνοικιών είναι έτοιμη να πραγματοποιήσιε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή, αφού φέρεται να είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Γιόβαν Λάλα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μπορεί με την ίδια ευκολία να αποδώσει τα μέγιστα και στη θέση του ανασταλτικού μέσου αποτελεί προσωπική εισήγηης του τεχνικού Αλέξη Γκελγκλέ με τον οποίο είχε συνεργαστεί εξαιρετικά την διετία 2016-2018σ στον Α΄ρη Πετρούπολης.

Ο 30χρονος Λάλα, ο οποίος έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό του τέσσερις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας στον Πειραιά (Ηρακλής Νικαίας, Άρης Αμφιάλης, Ελλάς Ποντίων, Ίκαρος Καλλιθέας), αγωνίστηκε για πρώτη φορά σην καριέρα του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας και σαφέστατα πήρε μία γεύση της ανταγωνιστικότητας, αλλά και της γενικότερης οργάνωσης, που διέπει τα συντριπτικά περισσότερα σωματεία της ΕΠΣΑ.

 

Πέρυσι αγωνίστηκε 23 φορές στο πρωτάθλημα του Πειραιά με τη φανέλα του Καραβά ενώ έχει αγωνιστεί επιπλέον σε, ΑΟ Κορυδαλλού και Κύπρο Κορυδαλλού.

 

 

 

Related posts

Ο επί τέσσερις δεκαετίες Γενικός Αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Μάριος Τζώρτζης σήμερα στις 10.20 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Σιλεβίστας Γιάννης | Coach ΠΑΟ Ρουφ

admin

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΪ́ΤΣΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΙΔΑ

Ρένος Γιαμπουράς