free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έβαλε τον Παναγιώτη Δάρρα στη «μηχανή» της η Διάνα Ηλιούπολης

Την απόκτηση του 20χρονου μπακ – χαφ Παναγιώτη Δάρρα ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα των ανατολικών προαστίων

 

 

 

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει την ξέφρενη μεταγραφική εξόρμηση της φιλόδοξης Διάνας Ηλιούπολης, η οποία συνεχίζει να εντάσσει στο δυναμικό της πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φαντάζουν ικανοί να κάνουν την απαιτούμενη διαφορά αι να προσδώσου επιπλέον λύσεις στον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο

 

Η ομάδα των ανατολικών προαστίων ανακοίνωσε την ένταξη του 20χρονου μπακ – χαφ Παναγιώτη Δάρρα, ο οποίος συνιστά την έβδομη εφετινή εμταγραιφκή κίνηση του συλλόγου.

 

Αναλυτικά:

 

«Η 7η (έβδομη) μετεγγραφική κίνηση για την ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης είναι γεγονός. Στο δυναμικό του ανδρικού τμήματος προστέθηκε ο αμυντικός Παναγιώτης Δάρρας ο οποίος αγωνιζόταν στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ομάδα Α κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

 

Ο Παναγιώτης Δάρρας είναι 20 ετών και συνήθως προσφέρει υπηρεσίες σαν αμυντικός και μέσος από την δεξιά πλευρά του γηπέδου.

 

Ο Παναγιώτης ενσωματώνεται στο ρόστερ της ΔΙΑΝΑ μετά τους Αλέξανδρο Δάρα (Αιγάλεω – αμυντικός) , Αλέξανδρο Μπαρδάκη (Φωστήρας Ηλιούπολης – μέσος), Χρήστο Φάρο (Φωστήρας Ηλιουπολης – επιθετικός), Θανάση Ποντικάκο (Φωστήρας Ηλιούπολης – αμυντικός) , Γιάννη Μιχαηλίδη (Αθηναϊκός – αμυντικός) και Χρήστο Λώλο (Άρης Βούλας – τερματοφύλακας).

 

Ο Γιώργος Τσαμόπουλος έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο φετινό ρόστερ της ομάδας, αφού έχουν ενταχθεί σε αυτό πολλοί νέοι παίκτες και έχουν αποχωρήσει αρκετοί από το περσινό σύνολο.

 

Η ΔΙΑΝΑ καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Παναγιώτη Δάρρα (διακρίνεται κάτωθι με την φανέλα του Θριάμβου Χαϊδαρίου).»

Related posts

Χριστόπουλος (Σούρμενα):”Απολύτως δίκαιη η νίκη μας” (vid)

abola10

Εξέλεξε ισχυρή διοίκηση με Πρόεδρο τον Χατζηχαραλάμπους η Νέα Ιωνία

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Να δημιουργήσουμε ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει»

Kώστας Παλαιολόγος