free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρέμεινε ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης στο Παλαιό Φάληρο

Με την φανέλα του Παλαιού Φαλήρου θα αγωνίζεται και την προσεχή σεζόν ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης (φωτό)

 

 

 

Τις προσπάθειες που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή στελέχωση ενός αξιόλογου ρόστερ, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να σταθεί ανταγωνιστικά στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ συνεχίζουν απτόητοι στο Πλααιό Φάληρο.

Η διοίκηση του Παναγιώτη Σταυριανάκη σε άμεση συνεργασία με τον νέο τεχνικό ηγέτη Ανδρέα Μαντζούνη συνεχίζουν τις επαφές τους με παίκτες που συγκρότησαν τον βασικό κορμό της περασμένης περιόδου και ηγήθηκαν στο εγχείρημα της εξαιρετικής πορείας.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει βεβαίως ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης.

Η «σημαία» της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση κι ενδέχεται να ηγηθεί στην προσπάθεια της ομάδας των νοτίων προαστίων και την ερχόμενη σεζόν.

Η διοίκηση του Παναγιώτη Σταυριανάκο αλλά και μετά από προσωπικές ενέργειες του Ρολαντο Ανσάλντο, στην ομάδα των νοτίων προαστίων θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης που αποτελεί ίσως ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει η ακαδημία του Παλαιού Φαλήρου.

Ο ακραίος επιθετικός που συνηθίζει να ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες και χαρισματικός ηγέτης θα συνεχίσει να αποτελεί τον ποδοσφαιριστή από τον οποίο θα ξεκινάει το παιχνίδι του Παλαιού Φαλήρου, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντίπαλους αμυντικούς

Related posts

Κουσάνας:«Πρόκληση το ματς με Αγίους Αναργύρους»

Σμυρνής: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Δυσκολεύτηκε το Ηράκλειο!

Abola Team