free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας:«Πρόκληση το ματς με Αγίους Αναργύρους»

Στην δίψα όλων για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Αγίους Αναργύρους αναφέρθηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας. 

 

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη, οι Τράχωνες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της επερχόμενης πολύ δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στους Αγίους Αναργύρους. 

Άπαντες στο δημοφιλές σωματείο των νοτίων προαστίων έχουν συναισθανθεί τον όγκο τνω δυσκολιών, που θα κληθούν να αντιπαρέλθουν απέναντι σε μία ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε με ξεκάθαρη επιδίωξη να πρωταγωνιστεί, ωστόσο, η αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα δεν λείπει. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιαννη Κουσάνα: 

«Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων παρά την ήττα με 2-0. Το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της αναμέτρησης, δεδομένου ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και σίγουρα κρατάμε την θετική μας παρουσία» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει αναφερόμενος στην επερχόμενη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στους Αγίους Αναργύρους: 

«Το μυαλό και η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται πλέον στην αναμέτρηση μετους Αγίους Αναργύρους. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική και δυνατή ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε με ξεκάθαρο στόχο να πρωταγωνιστήσει. Για εμάς τέτοια παιχνίδια αποτελού πρόκληση και μας δίνουν έξτρα κίνητρο να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Στην έδρα μας παίζουμε και θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε το ματς, ώστε να αποδείξουμε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή μας πορεία»

 

 

Related posts

«Νίκη που την είχαμε ανάγκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζηαλέξης: «Πάμε να γράψουμε ιστορία!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τεσσάρα τα Μελίσσια!

abola10