free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αίσθηση με τον Βασίλη Καφετζή η Νέα Ιωνία

Στην ένταξη του 33χρονου στράικερ Βασλίλη Καφετζή προχώρησαν οι «γαλαζοκίτρινοι» ενισχύοντας σε σημαντικό βθαμό την γραμμή κρούσης τους

 

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτη η Νέα Ιωνία, σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες προοπτικές που θα της επιτρέψουν να σταθεί με αξιώσεις στο επερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» φουλάρουν διαρκώς τις … μηχανές τους ευελπιστώντας να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στον προσεχή «μαραθώνιο»

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η Νέα Ιωνία έριξε την μεγάλη μεταγραφική «βόμβα» αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Καφετζή, για να φοράει την φανέλα της ομάδας την επόμενη σαιζόν.

 

Το καινούριο απόκτημα του συλλόγου των βορείων προαστίων, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με τα χρώματα του Χολαργού, με τα οποία είχε 11 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει συνδέσει το όνομα του με την φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου, με την οποία είχε γνωρίσει πολλές επιτυχίες.

 

Όπως φαίνεται ο σύλλογος των βορείων προαστίων είναι έτοιμος για να κάνει μία σαιζόν με πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Related posts

Έμειναν στο 0-0 Ρουφ και Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Φιλικό 2-1 τα Πετράλωνα με Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 2

Ο νεαρός Γιαννίκος στο Ηράκλειο

Ρένος Γιαμπουράς