free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πάρης Μόρτης ο νέος φυσιοθεραπευτής της Διάνα Ηλιούπολης

ην έναρξη της συνεργασίας της με τον σπουδαίο φυσιοθεραπευτή Πάρη Μόρτη (φωτό) ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου των ανατολικών προαστίων

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στην Διάνα Ηλιούπολης αναφορικά με την εν γένει λειτουργία και οργάνωση του φιλόδοξου σωματείου, φροντίζοντας σε καθημερινή βάση για την περαιτέρω οργάνωση και καλύτερη στελέχωσή του.

Κάτω από αυό το πρίσμα, η διοίκηση του φιλόδοξου σωματείου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της μ’ έναν άνθρωπο, που έρχεται να υποστηρίξει την επιστημονική ομάδα και να συμβάλλει τα μέγιστα για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τόσο της ανδρικής ομάδα,ς όσο και των υποδομών της .

Ο λόγος για τον Πάρη Μόρτη,μ ο οποίος συνιστά τον νέο συνεργάτη τόσο της ανδρικής ομάδα,ς όσο και των υποδομών κμε την ταυτότητα του φυσιοθεραπευτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Διάνα

«Ο Πάρης Μόρτης είναι ο νέος συνεργάτης της ΔΙΑΝΑ (σε επίπεδο ανδρών και Ακαδημίας) με την ταυτότητα του φυσικοθεραπευτή.

Ο Πάρης κατάγεται από την Σάμο, ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2015 και τα τρία τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με τον Ηλυσιακό, την ΠΑΕ Ατρόμητος, τον ΑΟ Περιστερίου και με πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου διαφόρων αθλημάτων.

Είναι κάτοχος πιστοποιημένων σεμιναρίων πρώτων βοηθειών (μέλος του Ερυθρού Σταυρού) και αθλητικών και μη μαλάξεων, αθλητικής ψυχολογίας, cupping therapy, IASTM και αλλων.

Related posts

Η Νέα Ιωνία 2-0 το Ηράκλειο

Abola Team 3

Λάλα: «Ευχαριστώ όλους στον Άρη Πετρούπολης για τα δύο υπέροχα χρόνια!»

Έπιασε κορυφή η Αγία Παρασκευή

Ρένος Γιαμπουράς