free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αισιοδοξία και όνειρα για τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης!

Η ομάδα του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, έχει ξεκινήσει δυναμικά εδώ και περίπου 10-12 μέρες τις προπονήσεις, για να μπορέσει να έχει όσο καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη φετινή σεζόν.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

“Συνεχίζονται τα βάσανα για τους παίκτες του Ατρόμητου αφού σήμερα (14/8) έκλεισαν το πρώτο δεκαήμερο προπονήσεων.

Με το πέρασμα του Δεκαπενταύγουστου θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δίνοντας την δυνατότητα στον Σάκη Βερούτη να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.

Ευχάριστο γεγονός και η ενσωμάτωση στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Κόκκινου, που πήρε μετάθεση στην Αθήνα και υπολογίζεται κανονικά στα αγωνιστικά πλάνα της νέας σεζόν.

Παράλληλα αναβλήθηκε το πρώτο φιλικό που ήταν προγραμματισμένο με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, λόγω αδυναμίας του αντιπάλου για την Κυριακή 18/8.

Επόμενο φιλικό με τον Παο Καλυβιών (το πρώτο της σεζόν) την Τετάρτη 21/8 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Καλυβιών.

Καλή αρχή με υγειά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας! VAMOS ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ!”

Related posts

Αντώνης Καρπούζας: “Η φανέλα του Αγ. Δημητρίου-της Μπάρτσας είναι βαριά. Οι του ΑΟ Ιλίου ας αφήσουν τους όποιους χαρακτηρισμούς και να έρθουν να παίξουν την μπαλίτσα τους”-Τζινευράκης: Απάντηση στο γήπεδο

Abola Team 3

Λαχανάς (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Πολύ σημαντική νίκη”(vid)

abola10

Αποχώρησε ο Δημήτρης Λυριτζής από την τεχνική ηγεσία του Κεραμεικού

Abola Team 3