free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Συνεχίζει τις νίκες η Union Eurobank!

Άλλη μια νίκη της Union Eurobank σε ένα δύσκολο αντίπαλο.
To ρεπορτάζ της ομάδας Union Eurobank:
“Δευτέρα 21 Οκτωβρίου γήπεδο σουρμένων.
Η ομάδα μοντέλο του Union Eurobank αντιμετώπισε την πιο δύσκολη αντίπαλο του φετινού ανεξάρτητου πρωταθλήματος την ομάδα από το δίκτυο προσφύγων και μεταναστών. Οι αντίπαλοι μέχρι τώρα ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς έχοντας πετύχει 22 gold και παθητικό μόλις 6 γκολ είναι μία ομάδα που αποτελείται από νεαρούς ταλαντούχους παίκτες από τη μαύρη Ήπειρο κυρίως από τη Νιγηρία οι οποίοι έχουν άριστη τεχνική κατάρτιση και εντυπωσιακά τρεχάματα στο γήπεδο. Στις προηγούμενες αγωνιστικές είχαν μόνο νίκες με σκορ 3-2 7-0 3-5 7-1.
Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήτανε πείσματωδης και αμφίρροπος. Οι ποδοσφαιριστές παρέδωσαν μαθήματα ανωτάτου επιπέδου αλλά το τελικό score με νίκη της ομάδας της Union Eurobank με 2-1 αποτυπώνει το δίκαιο του ποδοσφαίρου και υπογραμμίζει την ανωτερότητα και φέτος της ομάδας του σωματείου των εργαζομένων της Eurobank.
Τα γκολ πέτυχαν ο Βαρβέρης στο πρώτο ημίχρονο και ο ρομπόλας στο δεύτερο ημίχρονο. Και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα της Eurobank είχε προηγηθεί. Διακριθέντες ήταν όλοι οι παίκτες από το Union Eurobank που αγωνίστηκαν στο γήπεδο και το σκορ μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού η ομάδα είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δύο δοκάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Eurobank σε αυτό τον αγώνα είχε ηχηρές απουσίες παικτών που συμμετείχαν με την Εθνική Ελλάδος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα mini soccer που διεξήχθη στο Ρέθυμνο με ιδιαίτερη επιτυχία για τα εθνικά μας χρώματα αφού κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Με την ευκαιρία να συγχαρούμε τους παίκτες μας που αγωνίστηκαν με την εθνική μας Χισο, Θανασαι,ντουμο, αλλά και τους παλιότερους καραβίδα και στάμο. Φυσικά τον προπονητή της εθνικής και παίκτη της ομάδας μας Ανδρέα ντρένοβα.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια και βλέπουμε αγώνα-αγώνα τη συνέχεια του πρωταθλήματος που φέτος έχει πολύ καλές ομάδες, πολλά ντέρμπι και υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στον τιμονιέρη προπονητή Γιώργο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.”

Related posts

Προσφυγικό Δίκτυο – Union Eurobank 1-2

Ρένος Γιαμπουράς

H UNION EUROBANK 2-0 τον αξιόμαχο ΑΟ Περδικακίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των ανεξάρτητων ομάδων

Abola Team 3

Παλληκαρίσιο “διπλό” της Union Eurobank!

Abola Newsroom