free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Προσφυγικό Δίκτυο – Union Eurobank 1-2

 Απόλυτα ταυτισμένη και συνεπής στο ραντεβού της με την μεγάλη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάστηκε η δημοφιλής πρωταθλήτρια ποδοσφαιρική ομάδα της UNION EUROBANK στην 10η αγωνιστική του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού και δύσκολου Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/11/2018 στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ομάδα της UNION EUROBANK με το άψογο κοουτσάρισμα από τον τεχνικό της Γιώργο Αναγνωστόπουλο, έχοντας όλα τα στελέχη της στην αποστολή με 27 παίκτες και άπαντες παρόντες τους παράγοντές της με επικεφαλής τον δραστήριο πρόεδρο των τίτλων Στάθη Χαρίτο, με καινούργιες εμφανίσεις και με σεβασμό στον αντίπαλο νίκησε με σκορ 2-1 την αξιόμαχη ομάδα του Προσφυγικού Δικτύου την οποία επίσης κοουτσάρισε άψογα ο Μιχάλης Φλαμπουράρης και έκανε το 10 στα 10. Διατήρησε δηλαδή το απόλυτο των επιτυχιών, το προβάδισμα στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και την καλύτερη διαφορά τερμάτων σε άμυνα και επίθεση.

Με την νίκη της αυτή η ομάδα της UNION EUROBANK που τίμησε με την παρουσία της τον Ναό του Ποδοσφαίρου το γήπεδο της Λεωφόρου έπιασε το Δέκα το καλό, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές του ποδοσφαίρου όταν στο γήπεδο αυτό αγωνιζόταν το καλό Δεκάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Στρατηγός Μίμης Δομάζος μαζί με τους μεγάλους σε αξία συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική.

Η ομάδα της UNION EUROBANK ως φιλοξενούμενη σε αυτό το ματς αλλά στο ιδιαίτερα φιλόξενο αυτό ιστορικό γήπεδο και υπό το φως των προβολέων προηγήθηκε με 2-0 με γκολ που πέτυχαν στο 14′ ο Ντρένοβα με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ από τον χώρο του κέντρου και ο οποίος στην συνέχεια αποχώρησε λόγω τραυματισμού και ο Χίσος στο 30′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που δόθηκε σε καθαρή ανατροπή του Θανασάη.

Το Προσφυγικό Δίκτυο μείωσε στο 81′ με ωραίο σουτ του Ορέγκα. Στο 79′ άγνωστο γιατί ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Σκαλίδης των νικητών με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν όμορφο και υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό θέαμα, με πολύ ταχύτητα, εναλλαγές της μπάλας, αλλαγές θέσεων, αλληλοκάλυψη, ασφυκτικό πρέσινγκ. Το ματς τα είχε όλα και γι’ αυτό και οι δύο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από τους πολλούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Διαιτητικό τρίο Ελευθερίου, Κουτσόγιαννος, Ρουσσάκης.

UNION EUROBANK (Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Πριόβολος, Στασινός, Χουζούρης, Βαρβέρης, Ακπαρίδης, Σαρέλλης, Θανασάη, Ντρένοβα, Χίσος, Αλέξης Παπαδόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Διαμαντής, Κεφαλάς, Παππάς, Μητρογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Χωριανόπουλος, Σκαλίδης, Λιόλιος, Δημητρίτσης, Μπαντούνας, Σαχινίδης,Παπατσούτσος, Κουλάδης, Κακιούζης, Μαντέλος, Σπέντζος.

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (Μιχάλης Φλαμπουράρης): Κοκκόρης, Ντιαλό, Κρις, Μπα, Φλασίτ, Ντάβι, Ορέγκα, Αλιούπ, Κουλιμπαλί, Κένεντι, Τζόρτζ, Ντιαλό, Μάικ, Ουασί, Κουατέ, Μάντζικ, Βαλέρι.

 

Related posts

“Έκλεισε” με νίκη η Union Eurobank το 2019!

Abola Newsroom

Πρωταθλήτρια στην ΟΤΟΕ η UNION EUROBANK

Abola Team 3

H ΒΙΚΤΩΡΙΑ Πρωταθλήτρια η UNION EUROBANK Κυπελλούχος στο Εργασιακό ποδόσφαιρο

Abola Team 3