free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή στις νίκες ο Αγ. Ιερόθεος

Με 0-2 στον Ηλυσιακό
Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και με νέο τεχνικό στον πάγκο του, ο Άγιος Ιερόθεος κατάφερε να αποδράσει από το γήπεδο του Ηλυσιακού πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται έτσι στα ψηλότερα σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της δυτικής όχθης είχε πολύ καλή παρουσία σε όλο το 90 λεπτό και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των γηπεδούχων που ακόμα ψάχνουν να βρουν τον καλό τους εαυτό μη θυμίζοντας σε τίποτα την ομάδα που πέρυσι είχε μία πολύ καλή παρουσία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν τη διαφορά. Το νέο αυτό στραβοπάτημα για τον Ηλυσιακό έφερε την γρίνια στις κερκίδες και σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει σύντομα για να μην βρεθεί η ιστορική ομάδα της Αθήνας να αποχαιρετάει νωρίς-νωρίς την κατηγορία.
Το 0 -1, ήρθε στο 41΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μουκίδη ενώ στο 80΄ο Τσαρκάνι -που είχε περάσει λίγη ώρα πριν στο παιχνίδι- με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κατσαρός): Κοντοπίδης, Ξανθόπουλος, Ρόπας. Μενδρινός, Παπαδημητρίου (69′ Μουκίδης), Αμανατίδης, Μπουσάι (61΄Νομικός), Ηρακλής, Ταβάρες (61′ Κονδύλης), Σουλελές, Σεράνι (73′ Σαμιώτης).
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Συμάκος, Μανδαμαδιώτης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης, Νομικός (72′ Σάσσαλος), Ντάφλας (83′ Τσαγιάννης), Μακρίδης, Βουτσιώτης (59′ Αποστόλου), Κομνηνός (67′ Τσαρκάνι).

 

Related posts

Πρόεδρος ΑΕ Φαρκαδόνας : «Σωτήρη κράτα γερά!»

Τέλος ο Υφαντίδης από Διαγόρα!

Abola Team 2

Ανανέωσε με τον Ιωνικό Νικαίας ο αρχηγός Δημήτρης Παντελίδης

Abola Team 2