free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Έπεσε από την κορυφή η Θύελλα

Παραχώρησε ισοπαλία 1-1, στο Κερατσίνι
Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η Θύελλα στο Καμάρι παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στο Κερατσίνι. Τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα μπήκαν στο πρώτο μέρος.
Η ομάδα της Σαντορίνης  κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα στο σκορ, όταν στο 8΄ ο Ζέλο με κεφαλιά νίκησε τον Κούμπουλα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση με στόχο ένα δεύτερο τέρμα που θα εξασφάλιζε το τρίποντο. Το γκολ όμως δεν ήρθε, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σχετικά γρήγορα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Η ισοφάριση ήρθε στο 26΄όταν σε εκτέλεση φάουλ του Χατζησοφρωνίου ,ο Ντιρμίσι με κεφαλιά από την μικρή περιοχή πέτυχε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Η Θύελλα προσπάθησε στην συνέχεια να πετύχει το γκολ της νίκης που θα την διατηρούσε στην κορυφή αλλά δεν τα κατάφερε παρότι δημιούργησε φάσεις για το 2-1.
Το Κερατσίνι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς στο 85΄ο Σκεντεράι αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο από τον ρέφερι, ενώ στο 91′ ο προπονητής των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού από φέτος έχει αλλάξει ο κανονισμός και ο πάγκος υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο από τον διαιτητή.
Θύελλα Καμαρίου: Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάϊ (55′ Μαλάι), Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Φύτρος, Ζέλο, Σιμιτσής (64′ Γεωργιάδης) Αργυρίου, Καραλής (84′ Μαυρομάτης), Ηλιόπουλος                                                    
Κερατσίνι: Κούμπουλας, Σφυρογιαννάκης, Μηλιώτης, Αγγελάκης, Βαττήσε, Χατζησοφρωνίου (88′ Τριμπόνιας), Μπόρις (72′ Καρέλης), Χαρίτος, Ελέζι (91′ Σταυρόπουλος), Σκεντεράι, Ντιρμίσι (81′ Ροκάι)

Related posts

Ο Φώτης Θανέλλας στην τεχνική ηγεσία της Τριγλίας Ραφήνας

Abola Team 2

Γιώργος Αντωνόπουλος (ΑΟ Υπάτου): Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο

Τάσος Ζαφειρίου

ΟΦ Ιεράπετρας: «Το Σάββατο ξαναγράφουμε ιστορία»-Με συλλεκτικές φανέλες θα παίξει η ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3