free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Βαθμός στο τέλος για Παπάγο

Ο Παπάγος κατάφερε με τέρμα στο τελευταίο πεντάλεπτο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, στο παιχνίδι με τους Τράχωνες, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1 – 1.
Το πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν οι δύο ομάδες να σημειώσουν κάποιο τέρμα, με το 0 – 0 να είναι το σκορ της ανάπαυλας. Στο β’ μέρος ο σύλλογος των νοτίων προαστίων μπήκε πιο δυνατά και με γκολ του Γιαννόπουλου γράφτηκε το 1 – 0. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν απάντηση και με τέρμα του Φατούρου διαμορφώθηκε στο 87’ το τελικό 1 – 1.
Με την ισοπαλία αυτή ο Παπάγος έχει πλέον 7 πόντους και είναι στην 11η θέση, από την άλλη οι Τράχωνες έχουν πλέον 16 πόντους και είναι στην 5η θέση.
Παπάγος: Καββαδίας, Νούτσος, Ταλιούρας Ν. (72′ Βαρώνος), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κόρδας, Μπράτσος (46′ Δούκας), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (46′ Καραθανάσης), Ρηγόπουλος, Ταλιούρας Δ. (63′ Παπαναστασίου).
Τράχωνες: Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης, Προμπονάς, Παπατζήμας, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Κολοβός, Δημάκης (62′ Ακριτίδης), Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης (37′ λ.τρ. Λεόπουλος).

Related posts

Ήττα για Δούρειο

Nάσος Φακίδης

Τέσσερις ακόμη μεταγραφές ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκη για τα ψυχωμένα Σούρμενα!

abola10