free page hit counter
25.6 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μπορούσε και νίκη ο ΓΣ Αργυρούπολης

Η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε το πιο παραγωγικό παιχνίδι της για φέτος, παρ’ όλα αυτά έμεινε στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Χολαργό.
Μετά την ήττα με τον Άρη Πετρούπολης ο ΓΣ Αργυρούπολης ήθελε να βγάλει χαρακτήρα στα Μελίσσια και σε ένα δύσκολο ντέρμπι κόντρα στο Χολαργό, και τα κατάφερε, καθώς πήρε ένα σημαντικό βαθμό. Μάλιστα έχει το δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος, αφού έχασε τη νίκη στις λεπτομέρειες.
Οι πορτοκαλί άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Γκρεβτσίδη να… σπάει το ρόδι για φέτος και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ, όμως οι γηπεδούχοι σκόραραν σε κομβικό σημείο και στο 45’, με τον Κοκκινέλη να ευστοχεί στο πέναλτι που εκτέλεσε.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο δυνατά, όπως στο πρώτο, όμως δεν κατάφεραν να ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα.
Στη συνέχεια ο Χολαργός ανέβασε απόδοση και ήταν πιο απειλητικός, με το ματς μετά το 65’ να παίρνει μία… άγρια ομορφιά, καθώς οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν και βγήκαν μπροστά για να διεκδικήσουν τη νίκη.
Πιο επικίνδυνος σε αυτό το διάστημα ο ΓΣ Αργυρούπολης, όμως, δεν βρήκε το γκολ που θα του χάριζε μία πολύ σημαντική νίκη, με συνέπεια το ματς να ολοκληρώνεται στο 1-1.
Τέλος να υπενθυμίσουμε πως η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο των Μελισσίων, αφού έχει κλείσει για συντήρηση του χλοοτάπητα το Χολαργού Α’.
Διαιτητές: Νικολάου Σ., Δέτση, Αρβανίτης
ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μακρής, Δαρδαμάνης, Ζαχαρόπουλος, Μιχελής Κ., Μηλιώνης, Ζώης (53΄Τσίρος), Λεβέντης, Αλικάι, Τριάντης (60′ Χατζής), Κοκκινέλης, Κοτσολάκος (80′ Πρεβόλης)
ΓΣΑ (Γιάννης Λεβέντης): Ευαγγέλου, Χιόνης, Σαμπάνης (65’ Κακούτης), Γεωργάκας, Μαργαρίτης, Γιαννίκος, Παπαθανασίου (75’ Αργύρης), Υφαντής, Ζαννίκος (90’+1’ Βλάχας), Γκρεβτσίδης (86’ Κωνσταντινίδης), Δρακοντίδης

Related posts

Φιλικός Σάββατο 1/9 η ομάδα των Σουρμένων εντός έδρας με την Θύελλα Ραφήνας.

Abola Team 2

Βύρρος: Ο Κολωνός βρίσκεται σε ανοδική πορεία

Abola Team

Γαζής: «Χίλια μπράβο στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος