free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ναι ρε Ελλαδάρα!”

Ένα ωραίο, ξαφνικό σουτ του Δημήτρη Λημνιού από το ύψος της περιοχής στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Αϊραπετιάν, έδωσε στην Εθνική το προβάδισμα στο 35΄ και τελικά τη νίκη επί της Αρμενίας στο Ρεπούμπλικαν Στάντιον του Γιερεβάν.

Η γαλανόλευκη, έκανε τη δεύτερη σερί νίκη της και ο Λημνιός σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις θριάμβου αν αντί για δοκάρι (7΄) ο Μάνταλος έβρισκε τα δίχτυα και σε μια ακόμη χαρακτηριστική φάση (78΄) με πρωταγωνιστή πάλι το Λημνιό από δεξιά σέντραρε στη μικρή περιοχή και εκεί δυστυχώς ο Μασούρας δεν έπιασε καλά τη μπάλα και την έστειλε άουτ. Πολλές χαμένες ευκαιρίες γενικά και λίγες για την Αρμενία, έφεραν το τελικό 0-1 και το πολύτιμο τρίποντο για την Ελλάδα.
Αρμενία: Αϊραπετιάν, Καλισίρ, Τ. Βοσκανιάν (83΄ Αβετισιάν), Α. Γκριγκοριάν, Μπαρσεγκιάν, Κ. Χοβνανισιάν, Ισκανιάν, Βαρντανιάν (59΄ Σαρκίσοβ), Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Χοβσεπιάν (78΄ Εντιγκαριάν).
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας (81΄ Δώνης), Μάνταλος (66΄ Μασούρας), Παυλίδης (74΄ Κουλούρης), Λημνιός.
Στη βαθμολογία μετά από 9 παιχνίδια η Ελλάδα κατέχει την 3 θέση με 11 βαθμούς, η Φιλανδία είναι στη 2η θέση με 18 βαθμούς και το απόλυτο 9 στα 9 η Ιταλία και 27 βαθμούς.
Επόμενος αγώνας αυτή τη Δευτέρα 18/11/19, με αντίπαλο τη Φιλανδία στις 21.45 μ.μ.

Related posts

Με Περόνε ο Ηρακλής στην 7η θέση!

Abola Newsroom

Πανιώνιος: Νέα μεταγραφή ο Σεϊμού Κεϊτά

Abola Team

Φόρος τιμής στη μνήμη της Βάσως Αυγουστίνου

Abola Team