free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ισοπαλία που μοιάζει με ήττα για Διάνα

Η Διάνα Ηλιούπολης σήμερα μπορεί να πει πως δεν την ήθελε η μπάλα, καθώς αν και βρέθηκε μπροστά με σκορ 2 – 0 κόντρα στους Τράχωνες, εν τέλει το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2 – 2.
Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και στην πλέον πιο επικίνδυνη φάση ο Καλλέργης κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε την εκτέλεση του και σημείωσε το 0 – 1 στο 44’, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του α’ μέρους. Στο β’ μέρος η Διάνα κατάφερε να κάνει και το 0 – 2 με δράστη τον Φάρο με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Αναστασίου. Κάπου εκεί η ροή του αγώνα άλλαξε, με τους Τράχωνες να βγαίνουν στην επίθεση και να μειώνουν σε 1 – 2 στο 75’ με δράστη τον Δημογιάννη, με το γκολ αρχικά να ακυρώνεται ως οφ σάιντ, όμως τελικά ο διαιτητής να το κατοχυρώνει. Στο 77’ λίγο έλειψε οι Τράχωνες να ισοφαρίσουν, όταν ο Κολοβός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά ότι δεν κατάφερε ο Κολοβός στο 77’, το κατάφερε ο Βουρλούμης στο 89’, όταν μία φάση νωρίτερα ο Νικόλι έκανε πέναλτι, με τον επιθετικό του συλλόγου του Αλίμου να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να διαμορφώνει στο 89’ το τελικό 2 – 2.
Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την Διάνα, μιας και είχαν προηγηθεί εκείνες με τον Παπάγο και τον Πανερυθραϊκό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Τράχωνες οι οποίοι πιο μπροστά είχαν έρθει ισόπαλοι με ΠΑΟ Ρουφ και Παπάγο.
Με την ισοπαλία αυτή η Διάνα πλέον έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, ενώ οι Τράχωνες έχουν πλέον 18 πόντους και είναι στην 5η θέση.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης, Λεόπουλος (80’ Κορκολής), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακίρης (84’ Τρουπάκης), Παπατζίμας, Προμπονάς, Δημάκης (56’ Κολοβός), Δημογιάννης, Βουρλούμης.
ΔΙΑΝΑ: Κόρρας, Δάρρας Π., Καζάκος (82’ Καλουδιώτης), Νίκολι, Μπακογιάννης, Μπουραζάς, Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Αναστασίου (86’ Πανίδης), Ζιώβας (63’ Φάρος)

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΎ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΑΠΠΑΣ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Ευχαριστήρια ο Γιάννης Τσεβάς στον Άγιο Δημήτριο

admin

Ανανέωσε σχεδόν όλος ο βασικός κορμός στην Κηπούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος