free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ/ΡΙΟΥ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Γεμάτο ματς παρά το 0-0

Μπορεί η αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα Χαλανδρίου και των Σουρμένων να έμεινε στο 0-0, παρ’όλα αυτά έγινε ένα καλό παιχνίδι ποιοτικά με φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι απέδειξαν σε ένα ακόμη ματς ότι δίκαια βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και πως κάνουν συνεχώς βήματα προόδου.
Από την άλλη οι «μελανέρυθροι» παραμένουν αήττητοι για δέκατο ματς στη σειρά, δεν δέχονται γκολ για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, όμως, είναι ο τέταρτος αγώνας στους τελευταίους πέντε που δεν βρίσκουν δίχτυα.
Στο 83′ δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής για τον Απειρανθίτη.
Διαρκές το τραγούδι των φίλων των Σουρμένων που έδωσαν τον δικό τους παλμό συνυπάρχοντας αρμονικά με τους φίλους του Απόλλωνα Χαλανδρίου.
Διαιτητές: Σφακιανάκης, Αραβίδης, Κουντουρέλης
ΑΠΟΛΛΩΝ (Χρήστος Βλάχος): Βασσάλος, Κουτσογκίλας Π., Κουστουμπάρδης (87′ Κούκος), Ψάλλας, Παπαδόπουλος, Αγκόλι, Σταμάτης, Απειρανθίτης, Αλεξανδράκης, Μήτρου (57′ Αυγέρης), Παπουτσής (72′ Βλογιαννίτης).
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Χιώτης (84′ Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Χέλμης, Αδαμόπουλος (62′ Δουγένης), Φαμπίνιο (77′ Μακρυγιάννης), Παπαδάκης (46′ Μαρινάκης).

Related posts

Σάντα με ρεζέρβες

Κωνσταντίνος Περούλης

Γκολ και θέαμα στην Αρτέμιδα!

abola10

Με επιτυχία η έκθεση «Healthy Life Festival» στο Μαρούσι (βίντεο)

abola10