free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ευχαριστίες στον Απόλλωνα, συγχαρητήρια στη διαιτησία

Υπάρχουν ματς που ολοκληρώνονται χωρίς σκορ και όντως, ήταν αυτό που λέμε… δεν βλέπονταν!
Υπάρχουν και παιχνίδια, όμως, όπως αυτό της Κυριακής στο Χαλάνδρι, όπου Απόλλων και Σούρμενα πρόσφεραν θέαμα και παρά το 0-0 οι οπαδοί και των δύο συλλόγων που βρέθηκαν στο γήπεδο έφυγαν… χορτασμένοι!
Δύο ομάδες που προσπαθούν να παράγουν ποδόσφαιρο, δύο ομάδες που έχουν πλάνο και πάντα ξέρουν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Και αν ο προπονητής των Σουρμένων, Γιάννης Ταπραντζής είναι πασίγνωστος για το παραπάνω γεγονός, πλέον, από κοντά ακολουθεί και ο νεαρός Χρήστος Βλάχος, που σκοπεύει να γράψει και αυτός τη δική του ιστορία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου έχει χτίσει ένα σύνολο που εξελίσσεται συνεχώς εδώ και τέσσερα χρόνια και βασίζεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και απ’οτι φαίνεται, δεν έχει πιάσει ακόμα…ταβάνι, αφού έχεις τις δυνατότητες να πάει και ψηλότερα!
Ίσως… πλατειάσαμε λίγο, όμως, είναι κάποια πράγματα που αξίζουν της προβολής τους. Όπως και η παρακάτω ανακοίνωση των Σουρμένων που ευχαριστεί τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για τη φιλοξενία. Φυσικά την προβολή τους αξίζουν και οι καλές διαιτησίες. Μην…γκρινιάζουμε μόνο. Ας γράψουμε και κανένα μπράβο καμιά φορά, παιδιά, έτσι;;
Ακολουθεί η ανακοίνωση των Σουρμένων:
“Ο ΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για τη φιλοξενία και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο ματς του β’ γύρου.
Επίσης συγχαίρει το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης (Σφακιανάκη, Αραβίδη, Κουντουρέλη), που τα πήγαν εξαιρετικά.
Τέτοιες φιλοξενίες και διαιτησίες πάνε μπροστά το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και αξίζουν της προβολής τους”.

Related posts

Τσιμπάκης: «Να βρεθούμε σε θέση που αρμόζει»

Kώστας Παλαιολόγος

Οριστική αποχώρηση Αναστασόπουλου από τον ΑΟ Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (2 και 3/12) στην ΕΠΣA

Abola Team 3