free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τριπλό “χτύπημα” από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην κατηγορία είναι στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Όχι μόνο επειδή υπάρχει η θέληση να συμβεί αυτό αλλά και επειδή δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τις υπόλοιπες ομάδες που είναι εκεί κοντά και έχουν τον ίδιο στόχο. Φυσικά η διοίκηση του Τάσου Τσακόγιωργα  θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και από την πλευρά της ώστε να βοηθήσει το Νίκο Παπαρούνη και τους συνεργάτες του ώστε να παλέψουν με τα καλύτερα δυνατά όπλα στη φαρέτρα τους. Έτσι η ομάδα είναι δεδομένο  πως θα ενισχυθεί και το έχει πράξει ήδη με την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά  στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα για την παραμονή. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Πέτρος Τσιρκινιδης από τον Αετό Κορυδαλλού με το Νίκο Παπαρούνη να τον ξέρει καλά από τις θητείες του σε Ηράκλειο και Χαϊδάρι όπου και τον προπονούσε υπό τις οδηγίες του.
Επίσης στο ρόστερ προστέθηκε και ο Πέτρος Τρυφωνίδης. Είναι 25 ετών και τελευταία αγωνιζόταν στην Ατλαντίδα με εμπειρία σε ομάδες της Α ΕΠΣΑ. Παίζει επιθετικός.
Ακόμη αποκτήθηκε και ο νεαρός Ομβέρτος Μαύρος. Είναι 19 χρόνων, δεξιός μπακ και αγωνιζόταν στα Σούρμενα.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο αναβληθέν αγώνας με τα Σούρμενα θα διεξαχθεί το Σάββατο και ώρα 15:00 και πάλι στο γήπεδο των Τραχώνων.
Ένα δύσκολο παιχνίδι για το Νίκο Παπαρούνη και τους ποδοσφαιριστές του, όμως, από την ομάδα αναφέρουν πως υπάρχουν 17 τελικοί και χωρίς μεγάλα περιθώρια για απώλειες και θα παλεύουν σε κάθε ματς για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Related posts

Στα πέναλτι πέρασε στο Κύπελλο ο Αγ. Δημήτριος με αντίπαλο τον Πανθησειακό

Abola Team 3

ο Φωστήρας και στο φιλικό με τις Ακαδημίες του Πανιωνίου

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (2 και 3/12) στην ΕΠΣA

Abola Team 3