free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στάζει μέλι ο Σπανός για Κωνσταντόπουλο και Μοσχονά

Ο Μιχάλης Σπανός, γνωστός για την παρουσία του όλα τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα της Αθήνας, ως γνωστόν από πέρυσι έχει αναλάβει γενικός αρχηγός στην Ελευθερούπολη. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά ούτε για την ποιότητα που είχε ως ποδοσφαιριστής, όπου και δέσποζε στο κέντρο της άμυνας, ούτε φυσικά για το χαρακτήρα του, αφού δύσκολα θα ακούσεις κακό λόγο γι’ αυτόν.
Επικοινωνήσαμε με τον Μιχάλη Σπανό για να μας μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει στην Ελευθερούπολη με το γενικό αρχηγό να στάζει μέλι για τη δουλειά του προπονητικού τιμ. Φυσικά αναφέρθηκε και στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας αλλά και στη διοίκηση του Γιάννη Χούσου η οποία παρέχει ότι χρειαστεί για την ομάδα.
Ακολουθεί η αναλυτική τοποθέτηση του Μιχάλη Σπανού.
“Ως γενικός αρχηγός της Ελευθερούπολης, ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτουργεί και αποδίδει πλέον η ομάδα μας.

Η αληθεια ειναι πως τα τελευταία χρόνια εχουμε καταφερει η Ελευθερούπολη να καθιερωθεί στα μάτια του φίλαθλου κόσμου της Αθήνας, ως ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία, όσον αφορά τις συνθήκες που παρέχουμε στους παίχτες μας και την συνέπειά μας απέναντι σε αυτούς.
Και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμά της διοίκησης του κυρίου Γιάννη Χούσου.
Έχουμε ένα στάδιο και εγκαταστάσεις που τις ζηλεύουν ακόμα και επαγγελματικά σωματεία, έχουμε ακαδημίες που λειτουργούν ιδανικά με προπονητές/παιδαγωγούς, ενώ και η περιοχή μας η Νέα Ιωνία, είναι γεμάτη με κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Αυτό που μας έλειπε ήταν η αγωνιστική ταυτότητα και η σταθερότητα.

Η έλευση του Δημήτρη Κωσταντόπουλου και του Θοδωρή Μοσχονά ήταν, κατά την άποψή μου, η κίνηση που “γύρισε” τον διακόπτη αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά για την ομάδα μας.

Ο κόουτς Κωσταντόπουλος είναι ενας χαρισματικός προπονητής.
Διαθέτει έναν συνδυασμό άψογης τακτικής γνώσης του ποδοσφαίρου και πάθους για την δουλειά του, μεταδίδοντας έτσι μία, καλώς εννοούμενη, “τρέλα” στους ποδοσφαιριστές μας.
Τρέλα και πάθος για το παιχνίδι αλλά και για νίκες. Είναι ένας γεννημένος νικητής.

Ο Θοδωρής Μοσχονάς απο την άλλη, είναι ίσως ο καλύτερος βοηθός προπονητή που έχω δει τα χρόνια αυτά που κινούμαι στα αθηναϊκά γήπεδα.
Μέγιστη γνωση του αντικειμένου αλλά και φοβερή μεταδοτικότητα και εκφορά λόγου, τα χαρακτηριστικά του, τα οποία δίνουν κίνητρο σε κάθε ποδοσφαιριστή μας.

Οι άνθρωποι αυτοί σε συνδυασμό με την ποιότητα και εργατικότητα των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι φέτος είναι άψογοι σε συνέπεια και διάθεση,έχουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αλλάξει πάρα πολλά πράγματα προς το καλύτερο.


Όλο αυτό πλέον… σιγά σιγά έχει φανεί και στα αποτελέσματά μας καθώς στα τελευταία 7 ματς, η ομάδα μας έχει 6 νίκες και μία ισοπαλία, αντιμετωπίζοντας μάλιστα σχεδόν όλες τις ομάδες της πρώτης τετράδας του ομίλου μας.

Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι τα αποτελέσματα. Είναι ο τρόπος δουλειάς της ομάδας και το ότι υπάρχει πλέον ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό και οργανωτικό πλάνο.

Αυτό είναι κάτι που μας εμπνέει και κάνει όλους μας στην ανδρική ομάδα, να δουλεύουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη από ότι πριν.

Αυτό που θέλω εγώ να υποσχεθώ στον κόσμο της Ελευθερούπολης αλλά και στους ανθρώπους που στηρίζουν τον σύλλογό μας, είναι ότι τα καλύτερα,σε όλα τα επίπεδα, έρχονται… Και πλέον δεν αργούν πολύ.

Οι μεγαλύτερες χαρές είναι αυτές που θα έρθουν”.

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Αντιμετωπίζουμε την πιο καλοδουλεμένη ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επέστρεψε ο Παπαζαφειρόπουλος

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ 2-0 την ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3