free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στα … χασομέρια (93′) έσωσε την παρτίδα η Διάνα Ηλιούπολης (1-1)

Καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Καματερού, όπου η τοπική ομάδα και η Διάνα Ηλιούπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο διάστημα αυτό πέτυχαν το γκολ με το οποίο πήραν το προβάδισμα στο σκορ και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στις καθυστερήσεις κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 44’ ο Ζαχαρόπουλος άνοιξε το σκορ για το Καματερό και στο 93’ ο Φάρος έγραψε το τελικό 1-1. Στο 75’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζούκας, ενώ μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Φάρος.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κοσικίδης, Μαραθωνίτης και Τζίκας.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Κανακάρης, Ράφαελ (55’ Πετανάι), Σέχου, Λουβερδής, Παλλας, Τσαγκάρης (74’ Διαμαντίδης), Μαζμανίδης, Ζαχαρόπουλος (62’ Ζούκας), Παναγιωτόπουλος , Χαιρετάκης (81’ Δουγιέκος).
ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Π. Δάρρας (55’ Γιαννόπουλος), Ποντικάκος (46’ Μπαλαφούτης), Νίκολι, Μπακογιάννης (77’ Αναστασίου), Καλουδιώτης (82’ Πανίδης), Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος.

Related posts

Λάλα: «Ομάδα με βλέψεις και φιλοδοξίες ο Ολυμπιακός Λιοσίων»

admin

Νέο τρίποντο για τον Αίαντα Ταύρου (1-3)

Abola Team

Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ για τον χαμό του 15χρονου Π. Κομιώτη

Abola Team 3