free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αμπαριάν (Φωστήρας Ηλιούπολης): “Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα”

Μπορεί ο Φωστήρας Ηλιούπολης να παραμείνει ακόμα σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, παρόλα αυτά στους “κιτρινόμαυρους” δεν τα παρατάνε, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Δημήτρης Αμπαριάν.
Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα για την ομάδα του, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως στόχος στο ματς με το Χαϊδάρι είναι η νίκη.
Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, ενώ στάθηκε και στο τελευταίο ματς με τη Διάνα τονίζοντας πως ο βαθμός χάθηκε στις λεπτομέρειες.
Πιο αναλυτικά ανέφερε τα εξής:
“Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα και τα πάντα μπορούν να συμβούν, αρκεί σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε και δεν θα τα παρατήσουμε. Προχωράμε μπροστά και στόχος είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι το Χαϊδάρι.
Τους πιστεύω αυτούς τους παίκτες, οπότε είμαι εδώ για να τους βοηθήσω. Ξέρω πώς νιώθουν αυτή την στιγμή και είμαι δίπλα τους. Είναι ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών και χαρακτήρων.
Όσο για την ήττα από την Διάνα δεν αντιμετωπίσαμε με επιθετικότητα τους μέσους της. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που χάσαμε. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί με την μπάλα, να ασκήσουμε πίεση, να έχουμε κίνηση. Εμείς δεν το κάναμε αυτό. Επιπλέον αν υπολογίσουμε και την ποιότητα των παικτών της Διάνας συν ένα δύο σφυρίγματα, αποτέλεσμα είχε την ήττα”!

Related posts

Μητρούσης: «Πήραμε μία δίκαιη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Έγινε η συνάντηση της πενταμελούς επιτροπής οπαδών με Γιώργο και Γιάννη Μελά στην Δόξα Βύρωνα

Αποχώρηση Παπαρούνη από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

abola10