free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διπλό παραμονής ο Παναρκαδικός, 0-1 τον Αιολικό (vid)

Οι πράσινοι του Θανάση Στάϊκου ήταν καλύτεροι στο μεγαλυτερο μέρος του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Αιολικό στην έδρα του και με ένα γκολ που πέτυχαν με τον Γιουκουδη στο 37ο λεπτό πηραν τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Μπουρούς στις καθυστερήσεις του α μέρους που έπιασε φοβερό σουτ και απέκρουσε ο Ζαχαρής εντυπωσιακά. Στο β μέρος δεν είχαμε ιδιαίτερες φάσεις και το παιχνίδι έληξε με νικητές τους Αρκάδες.
Η “μετάφραση” του σημερινού αποτελέσματος φέρνει τον Αιολικό να παλεύει για την παραμονή του στη κατηγορία με όχι και εύκολα ματς στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, ενώ ο Παναρκαδικός αντίθετα σταθεροποιησε την παραμονή του και αποδυκνύει ότι ανήκει στις υπολογίσιμες ομάδες του 6ου ομίλου.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Βρονταράς, Αγριμάκης,Καλαφάτης, Μπάρκας(Τριλιανός 55′),Βαλιός, Σπόλιαριτς,Παλαμούτσης, Κατσίκης(Τσιπάς 30′),Τσουβαλτσίδης(Batiz 68′), Μπουρούς,Λαμπράκης(Αλαγιάννης 64′).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Στασινόπουλος, Μπινιώρης, Νάνος, Καπετανάκης, Στρέμπας, Τσιώλης, Κεσίδης, Γιουκούδης, Ν. Λυμπερόπουλος(Παπαλάμπρος 91′) Αντωνόπουλος(Μπάρδος 79′).

 

Φωτό και βίντεο: arcadiasports.gr

Related posts

Αποχώρηση Τσάκαλου από Παλληνιακό

abola10

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Αποκτά τον Χρήστο Φάρο από τη Διάνα για τρεις μήνες

Γιώργος Ανανίδας

Ο Ποδοσφαιριστής του Χαραυγιακού Δημήτρης Κασσιανός

Τάσος Ζαφειρίου