free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Απορρίφθηκαν δύο ενστάσεις

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής δεν έγινε δεκτή η ένσταση του Ιλισσίων 2004 κατά του Πανθησειακού, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών στον μεταξύ τους αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας στις 08/03/2020. Η Επιτροπή απέρριψε ομόφωνα την ένσταση και διέταξε την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου υπέρ του ταμείου της ΕΠΣ Αθηνών.
Επίσης εκδικάστηκε η ένσταση του Ατρόμητου Χαλανδρίου  κατά του Απόλλωνα Σμύρνης, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών στον μεταξύ τους αγώνα για το Πρωτάθλημα Κ-16 στις 07/03/2020. Η Επιτροπή απέρριψε ομόφωνα την ένσταση και διέταξε την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου υπέρ του ταμείου της ΕΠΣ Αθηνών.

Related posts

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Κρόνος Αθηνών 1-0

Abola Team 3

Τσιάκαλος: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με το Μαρούσι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Δήμος για τα γήπεδα του Χαϊδαρίου – Τι γίνεται με τα έργα, τα γήπεδα που θα παίζουν οι ομάδες και γιατί τέθηκε εκτός ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Ρένος Γιαμπουράς