free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί προς κάθε αντίπαλο»

Στην γενικότερη νοοτροπία που διέπει πλέον τον Ορφέα Αιγάλεω αναφέρθηκε ο τενχικός του συλλόγου Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε ακάθεκτος ο Ορφέας Αιγάλεω απέναντι στην Ιεράπλη.

Η ήττα με 3-1 από τη ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα του Αιγάλεω δεν απασχόλησε στο ελάχιστο τον προπονητή της ομάδας των δυτικών προαστίων Πασχάλη Χλοψιούδη, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr»  στάθηκε στην νέα πολύ πειστική εμφάνιση των παικτών του, που ανέδειξε σεόλη τη μεγαλοπρέπεια, την διαφορά νοοτροπίας η οποία χαρακτηρίζει τους πάντες πλέον:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι παίκτες μου την αναμέτρηση με την Ιεράπολη. Απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα με υψηλές βλέψεις θεωρώ ότι δείξαμε τις αρετές μας και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Σε αυτό το διάστημα μειώσαμε το σκορ σε 2-1, ενώ δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες να φτάοσυμε στην ισοφάριση. Κοιτάξαμε στα μάτια τους αντιπάλους μας, ενώ το τρίτο γκολ το δεχθήκαμε στο 88’» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τενχικού, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο νέο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στην Λαύρα Αργυρούπολης. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διευρύνουμε το σερί των πολύ καλών εμφανίσεών μας κόντρα σε ομάδες που διεκδικούν με αξιωσεις την άνοδό τους στην Β’ ΕΠΣΑ. Κι όλα αυτά με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της επόμενης χρονιάς».

Στο αγωνιστικό «κομμάτι» νέο πρόσωπο θα αποτελέσει ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

 

 

Related posts

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης-Λέοντες 2-0

Abola Team 3

Πετρίδης: «Πρωταγωνιστές και στην Β’ Κατηγορία!»

Αίσθηση με Σγαντζό και Κοτζαμανίδη o Διαγόρας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος