free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΟΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σύδνεσμος Προπονητών: Σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, έκανε δεκτή την πρόταση μέλους του Συνδέσμου ώστε να γίνει το σεμινάριο των προπονητών με τηλεδιάσκεψη, αφού υπάρχει «καραντίνα» σε συναθροίσεις εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος, Σπύρος Παπακανέλλος, είπε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η τηλεδιάσκεψη και θα συμμετέχουν εκτός από Έλληνες και κάποιος Άγγλος προπονητής.
Όσον αφορά την αναγκαστική «καραντίνα» που έχει μπει η χώρα, ο Παπακανέλλος τόνισε τα εξής: «Χρειάζεται ψυχική ηρεμία και προπάντων ψυχραιμία γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, Δεν πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας, αποβλέποντας στην εκτόνωση της κατάστασης και στην επιστροφή στην κανονικότητα. Μπορεί τα γραφεία του Συνδέσμου να είναι κλειστά, αλλά λειτουργούμε κανονικά. Από το σπίτι έχω καθημερινή επαφή με τα όλα τα μέλη και ενημερώνομαι για όλα τα θέματα».

Related posts

Γιαννόπουλος: «Πολύ σημαντική πρόκριση μας δίνει ώθηση για το πρωτάθλημα»

Kώστας Παλαιολόγος

Κλήσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή (1/3/2023)

Abola Newsroom

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10