free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Δίνοντας αίμα, σώζεις ζωές»: Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία ζωής προχώρησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας μετά και από ενέργειες του προέδρου Σπύρου Παπακανέλλου, όπου και διοργάνωσε το Σάββατο (30/5) εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του.
Την κινητή μονάδα του τμήματος αιμοδοσίας του Ευαγγελισμού την αποτελούσαν η κυρία Κουτσογιάννη Παναγιώτα (γιατρός), Λίντα Θάλεια (νοσηλεύτρια), Καρρή Παναγιώτα (επισκέπτρια υγείας), κατόπιν συνεννοήσεως με την κυρία Συμεωνίδου Κατερίνα.
Χωρίς αμφιβολία ήταν ένα πρωτοποριακό γεγονός και η προσέλευση ήταν άκρως ικανοποιητική δείχνοντας πως ο Αθηναίος προπονητής στέκεται δίπλα στον πολίτη με έμπρακτο τρόπο και πως επιτελεί έργο και εκτός γηπέδων.
Μάλιστα παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία και ο προπονητής Τάκης Λεμονής, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Δημόπουλος, καθώς και οι Γιάννης Βονόρτας, Μπάμπης Ζελενίτσας, αλλά και ο πρόεδρος του αντίστοιχου συνδέσμου προπονητών  της ΕΠΣΑΝΑ, Πέτρος Τσιγκούλης.
Από κοντά και ο φίλος του Συνδέσμου Ευγένιος Χριστοδούλου μετά της συζύγου του που έδωσαν και αίμα.
Φυσικά παραβρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Σπύρος Παπακανέλλος, όσο και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής Καβαλιέρης, Στασινόπουλος, Ντάκουρης, Ψύλλιας, Τσορμπατζόγλου και Μυλώνης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας Σπύρος Παπακανέλλος μας ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις κυρίες Κουτσογιάννη, Συμεωνίδου, Καρρή και Λίντα για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και η οποία σίγουρα θα συνεχιστεί. Ευχαριστούμε τα μέλη του Συνδέσμου μας που παραβρέθηκαν και ευελπιστούμε την επόμενη φορά να είναι ακόμα περισσότεροι.
Δίνοντας αίμα, σώζεις ζωές.
Ο σύνδεσμος σε μία δύσκολη εποχή κάνει την προσπάθεια του ώστε ο Έλληνας προπονητής να δικαιωθεί και να πάρει τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε λίγο καιρό οι ενέργειες μας θα ευοδωθούν.
Τέλος εύχομαι περαστικά στον Τάκη Χριστόπουλο που ήταν απών λόγω μικροεπέμβασης στο μάτι (όλα κύλησαν καλά)”.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Related posts

Διπλή ενίσχυση με Αναγνωστόπουλο και Πετράκη για την Λυκόβρυση

Kώστας Παλαιολόγος

Έμεινε ο Αναστασόπουλος στα Σούρμενα

Ρένος Γιαμπουράς

Προκρίσεις για Διάνα, Ηλιούπολη και Χαϊδάρι

abola10