free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Κατσάνος από τον Αστέρα Ζωγράφου

Παρελθόν αποτελεί για τον Αστέρα Ζωγράφου ο προπονητής Μπάμπης Κατσάνος, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του. Ο ίδιος εξηγώντας αποκλειστικά στο abola. gr τους λόγους που τον οδήγησαν προκειμένου να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο με τον οποίο υπό τις οδηγίες του προβιβάστηκε φέτος στην Α’ Αθήνας, τόνισε:
“Φεύγω σαν φίλος από τον Αστέρα Ζωγράφου με τον οποίο είχα την χαρά να ζήσω πολύ όμορφες στιγμές με την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Έπρεπε κάτι να αλλάξει για να βρει ο Αστέρας τον δρόμο του. Αποφάσινα να φύγω εγώ κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα την οποία έγω αγαπήσει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία”.
Για να συμπληρώσει: “Υπήρχε πρόβλημα στο σκοράρισμα, έφυγαν φέτος πρωτοκλασάτοι παίκτες, αλλά και κάποια νεαρά παιδιά σταμάτησαν λόγω μαθητικών υποχρεώσεων. Όσοι αποχώρησαν δυστυχώς δεν αντικαταστάθηκαν λόγω οικονομικών δυσχερειών, ενώ στις προπονήσεις δεν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα από την αρχή της προετοιμασίας να γίνει διπλό με 22 παίκτες μόνο δύο φορές. Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Πέτρο Μαρμαρινό και τον τεχνικό διευθυντή Βαγγέλη Γούτη για την συνεργασία, όπως και τους παίκτες κι εύχομαι πάνω από όλα υγεία και όπως είπα, ο Αστέρας Ζωγράφου να παραμείνει στην Α’ κατηγορία”.

Related posts

Κουσάνας: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος