free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ήφαιστος-ΑΟ Χαϊδαρίου 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΄Ηφαιστος και ΑΟ Χαϊδαρίου. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 64′ με κεφαλιά του Τσώνη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λελούδα, για να ισοφαρίσει ο Ήφαιστος στο 73′ με κεφαλιά του Βουλωμένου μετά από σέντρα του Τορτούλλι. Οι Χαϊδαριώτες έφτασαν κοντά στο γκολ στο 10′ με τον Ρούπι (κεφαλιά άουτ) και στο 45′ με τον Λελούδα (απευθείας εκτέλεση κόρνερ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αλευρής). Οι γηπεδούχοι “σημάδεψαν” το οριζόντιο δοκάρι με τον Ζαφειράτο (απευθείας εκτέλεση φάουλ) στο 17′, ενώ είχαν και δύο καλές στιγμές με τον Βουλωμένο στο 32′ και στο 63′ (απέκρουσε ο Σκυριώτης).
Διαιτήτευσαν οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος Α. και Σαμοίλης.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Καρδάμης, Κουρούμα, Τσετσάι, Λάππας, Ορούτση (29′ Φωτιάδης), Ζαφειράτος, Βουλωμένος, Γονής, Καλκανάκος (58′ Τορτούλλι).
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Πλουμάτος, Μακρής, Τσώνης, Σωτηριάδης (24′ λ.τρ. Αθανασιάδης), Τσιούλος, Ρούπι (77′ λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Μίχος (71′ Αντωνόπουλος), Καμπεράς, Λελούδας (71′ Γκρέμπι), Ταμπάκης.
Ήταν στο γήπεδο
Μεταξύ άλλων τον αγώνα παρακολούθησαν οι προπονητές Γιάννης Σκαρπέλης, Φώντας Καζακόπουλος, Σάκης Σάσσαλος, Ισίδωρος Σταυριανός, Βαγγέλης Ιντζέκαρος, Αλέξης Γκλεγκλές, Σωτήρης Ρίζος και ο πρόεδρος του Γαλαξία Γρηγόρης Σαχπατζίδης.

Related posts

Ηράκλειο-Πετράλωνα 0-4: Τα καλύτερα στιγμιότυπα (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Τέλος ο Γαζής από τον Άρη Πετρούπολης

abola10

Τζίτζης: «Φαβορί η Κηφισιά, αλλά θα παλέψουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος