free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στις καθυστερήσεις και πάλι το Ηράκλειο πέταξε δύο βαθμούς, 1-1 με Ν. Ιωνία

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική βλέπει το Ηράκλειο να του ξεφεύγει η νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Στο γειτονικό ντέρμπι με τη Ν. Ιωνία, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης παίρνοντας έναν χρυσό βαθμό στερώντας από το Ηράκλειο τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε στην προσπάθεια που κάνει να πλησιάσει την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο α΄ μέρος με τον Μακρίδη στο 20΄και στο 29′ όταν την πρώτη φορά δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και την δεύτερη είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη ο Λουκάς Ρόπας έριξε στο παιχνίδι Κατσούλη και Γκούγκα  κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική με αποτέλεσμα να βρει το γκολ που έψαχνε στο 56΄.
Ήταν ένας άψογα εκτελεσμένος συνδυασμός από αριστερά όπως έκαναν επίθεση οι γηπεδούχοι, ο Αντωνόπουλος βρήκε τον Κατσούλη, εκείνος γύρισε στην καρδιά της άμυνας και ο Γκούγκας με πλασέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σανταμούρη πετυχαίνοντας το 1-0.
Στο 74′  ο Αντωνόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας,, μπήκε στην περιοχή όμως σούταρε άουτ ενώ λίγο αργότερα ο Γκούγκας έχασε με τη σειρά του μία ακόμη καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του.
 Η Νέα Ιωνία απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 84′ οταν ο Μολφέσης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Φαρινόλα που τον έχασε η άμυνα σε μία στημένη φάση, όπως από στημένο ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο διαιτητής “χάνει ”  την φάση έξω από την περιοχή του Ηράκλειου όταν κάνουν “σάντουιτς”  τον Κατσούλη και δίνει φάουλ στην συνέχεια υπέρ της Ν. Ιωνίας.
 Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ερέκι  και ο Σταθόπουλος πιάνει μια κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ψηλοκρεμαστά στο δεξί παραθυράκι της εστίας για να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό  το Ηράκλειο θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά ο Μουρεζίνης -που είχε περάσει πριν από λίγο στο παιχνίδι – και άδεια την εστία σούταρε από το ύψος σχεδόν του πέναλτι αούτ.
Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία του κ. Γκάμαρη και για την φάση από την οποία προήλθε το γκολ της ισοφάρισης αλλά και γιατί άφησε χωρίς κάρτες το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο.
Α.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λουκάς Ρόπας) Μολφέσης, Μέρτκολα, Χιώτης (55′ Κατσούλης), Ζίζηλας, Κόντι, Τουγουντζόγλου, Νταβαρίνος (46′ Χρήστου), Σταυρογιάννης (46′ Κριτζιαλίδης), Μακρίδης, Αντωνόπουλος (89′ Μουρεζίνης), Τελχάι (55′ Γκούγκας)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Παρασκευαϊδης) Σανταμούρης, Σταθόπουλος, Θερμός Σιγάλας, Κούντου, Νταϊφώτης, Ερέκι, Παπαδόπουλος, Χούσος (63′ Μπαλατσούρας), Χαματάι (70 ‘Φρατζέσκος), Φαρινόλα.

 

Related posts

Ισόπαλο το ντέρμπι στον 1ο όμιλο (1-1) Ηράκλειο- Αγ. Παρασκευή

Mάνος Χρυσός

Αρίωνας: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Abola Team

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για το ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10