free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΠΕΙΡΑΙΑΒ' ΑΘΗΝΩΝΒ' ΠΕΙΡΑΙΑΓ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΕΘΝΙΚΗΓ' ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αγωνία για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις των ανθρώπων που εμπλέκονται στη Γ’ Εθνική, για το φετινό μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο, ωστόσο, της πρόληψης, λόγω του κορονοϊού, οι κατηγορίες που θα την “πληρώσουν” πρώτες θα είναι οι ερασιτεχνικές δηλαδή, η Γ’ Εθνική και εν συνεχεία τα τοπικά πρωταθλήματα (Α’ Β’ Γ’ ΕΠΣΑ, ΕΠΣΠ).

Ας μη ξεχνάμε, ότι πρόκειται για ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ωστόσο είναι πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών, γεγονός που επηρεάζουν την εξέλιξη και των επαγγελματικών κατηγοριών. Πρέπει να θυμόμαστε, πως οι παράγοντες πλήρωσαν παράβολα συμμετοχής, δελτία στην ΕΠΟ και όλα τα παρελκόμενα αυτών.

Τον προβληματισμό του αυτόν εξάλλου εξέφρασε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στον Γαύδος Fm 88,8 και ο τεχνικός του Άρη Σούδας, Νίκος Μαναρώλης, ενώ τη δική του πρόταση για τη Γ΄ Εθνική έκανε ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Λούβαρης η οποία αναφέρεται σε στοιχεία και μπορεί να υλοποιηθεί εφόσον υπάρχει καλή θέληση.

Σε ένα τέτοιο κλίμα αβεβαιότητας, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και των υπόλοιπων ερασιτεχνικών κατηγοριών, απλώς περιμένουν τις εξελίξεις και η ελπίδα τους είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, στα μέσα Ιανουαρίου.

Πηγή: patragoal

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (23-24/2)

Nάσος Φακίδης

Αγκόλι, Μιχαηλίδη, Ζιαμπάρα και Μπουσάϊ απέκτησε η Ηλιούπολη

Abola Team 2

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-ΓΣ Καισαριανής 3-0

Abola Team 3