free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΒ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διακοφώτης: «Football League και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με το νέο έτος…»

Την άποψη ότι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα μπορούν να εκκινήσουν από το νέο έτος, ενώ η Super League 2 ίσως καταφέρει να αρχίσει νωρίτερα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100.8», ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., Παναγιώτης Διακοφώτης.

Τα λόγια του αναλυτικά:

«Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει. Το δικό μου πιστεύω είναι, ότι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πάνε για το νέο χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αυτό είναι καθαρά το δικό μου πιστεύω. 

Γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεκινήσει πιο άμεσα η Super League 2 όπου υπάρχει μια πραγματική πίεση η οποία ασκείται το τελευταίο διάστημα.

Θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη και μία ακόμα προσπάθεια να πειστούν οι αρμόδιοι, ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και αυτό το πρωτάθλημα, γιατί διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα και για τη Super League. Από εκεί και πέρα έχουν γίνει σκέψεις και για τις δυο κατηγορίες, τη Super League 2 και τη Football League, να τροποποιηθούν οι προκηρύξεις, να καταργηθούν τα play off και τα play out και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που έχει η κάθε κατηγορία.

Δηλαδή 22 οι Super League 2 και 18 η Football League. Περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα και από εκεί και πέρα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για να ξέρουν και οι ομάδες».

Related posts

Περί αναδιάρθρωσης και… εκλογών

«Ψάχνει» τον αντικαταστάτη του Παπαματθαιάκη ο Πανθηραϊκός

Abola Team 2

Διπλό «μπαμ» με Παπακουνάδη και Τσούκα η Αλσούπολη